Bhaarth Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ostatnio zaczalem sie rozgladac nad jakims fajnym nosidelkiem dla laptopa. Srednio przemawiaja do mnie te typowe torby: czarne, ogromne;) z milionem kieszeni suwakow itp. Gdy sie taka torbe wypelni wyglada jak waz ktory polknal desktopa;) (mam nadzieje, ze ktos czytal malego ksiecia;) Znalazlem jakis czas temu calkiem fajny sprzet u Alienware'a Klik;) Do modeli 17" jest jeszcze calkiem ladniutka czarna wersja. Cena w sumie srednio niska, ale jesli jest to wmiare ladnie wykonane... Czy szukaliscie kiedys jakis bardziej "eksluzywnych" nietypowych nosidelek dla laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 fajne ale za bardzo rzuca sie w oczy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 jakbyś 1000000$ przewoził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No moze troszke....;) Z drugiej strony jednak IMO duzo lepiej wyglada taka smukla walizeczka niz jakas sakwa jak na wielblada;) No dobra, ale znacie jakies inne fajne "przenosniki"? Widzialem jakies aktowki(?) samsonite na allegro niby do laptopow ale jakos dziwnie to wygladalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Hehe wczesniej tez mialem taka wielka sakwe i faktycznie nie jest to zbyt wygodne i bezpieczne rozwiazanie. Teraz mam taka, ze tylko miesci w sobie laptopa i do mniejszej kieszeni zasilacz, mysz i jakies dodatkowe male [ciach!]ly. O wiele bardziej chwale sobie takie rozwiazanie, wyglada jak zwykla aktowka na papiery, wiec nie wzbudza zainteresowania i jest bardziej poreczna. W razie potrzeby poprostu wrzucam calosc do plecaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Hehe idziesz z taką walizką i antyterorka na Ciebie bo myślą, że masz jakąś bombę :wink: Ale fajnie to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomcioB Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Czy szukaliscie kiedys jakis bardziej "eksluzywnych" nietypowych nosidelek dla laptopa? 1549694[/snapback] Ja bede zamawiac to: VertiGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Do swojego laptopa kupilem plecak Jansport Lap Station. Zdjecia do znalezienia w katalogu na stronie producenta ( http://www.jansport.pl/index_1.html ). Coz moge powiedziec o wrazeniach. Duzo podrozuje na motorze i ten sposob noszenia mi bardzo odpowiada. Laptopa wklada sie w osobna komore imitujaca tradycyjna torbe na ramie odpinana na zamek blyskawiczny. Chodzi o to, ze mozna zrobic tak, ze sciagasz plecak z ramion, kladziesz np. przodem na kolana, odpinasz zamek, podnosisz 'klape' plecaka i juz masz dostep do laptopa - poprostu plecak imituje sposob dostepu tak jak w normalnej torbie :] A po cywilnemu - wyglada jak normalny plecak :] Bardzo wygodne - bardzo praktyczne. Cena? Nie wiem jak w polsce, ale w Dublinie kosztowal mnie 130E. wlasnie znalazlem taki plecak na allegro - http://allegro.pl/show_item.php?item=56787528 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 uh za taka cene to ja juz wole miec rysy na obudowie(mam je zreszta) a w przyszlosc wymienic sobie obudowe wyswietlacza albo ja polakierowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 @TomcioB: fajna:) I ten sklep ma smieszne etui/pokreowiec dla MacaMini. @Mic: Widzialem to juz kiedys, fajne tyle ze srednio mi podchodzi plecak. Z drugiej strony jak jest tam wmiare dobrze ten laptop przymocowany to moze go nie "wywale" z plecaka (chociaz zdolny jestem:) @Phoung no tak, ale problem jest taki, ze troche trudno z laptopem w lapach po miescie zasuwac;) A w zwykly plecak... No mozna niby;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekM Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja mam plecak Targusa: (taki http://www.targus.pl/produkt.php?produkt=CN600) i bardzo sobie chwalę. Bardzo dobrze wykonany. Wygodnie się nosi. W środku ma wyjmowaną kieszeń (etui?) na notebooka. Poza tym dużo kieszeni i można używać jako zwykły plecak. No i nie widać, że się niesie laptopa. W Action kosztował sto paredziesiąt złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) wlasnie ! targusa bym kupil:) podobny problem byl tu : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=118760 albo tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=137812 Edytowane 19 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Znalazlem cos w ciekawym przedziale cenowy i IMO calkiem ladnego (wprawdzie znow ten terrorystyczny look;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16975# Wyglada OK. Na stronie producenta sa jeszcze foty w hires Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ja tez mam Targusa CN600 - kolejna zadowolona opinia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Gwarantuje Ci, ze dlugo bys z ta walizeczka nie pochodzil po Polsce... ;) Moze i fajna, ale za bardzo sie rzuca w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomcioB Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Trafilem jeszcze na takie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSeK Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Moj Brat ma torbe Targusa, bardzo sobie chwali ... naprawde ekstra. A dostal razem z Compaq Presario 2500 z Bartonem 2500 i 512 MB ram za 1800 PLN z torba Targusa nowiutka :) W sumie to deal zycia :P Ale wrocmy do toreb : Takie cos Dell dodaje za 180 PLN do D810. W sumie bardzo podobny do TR600 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Tez mam TARGUSA i jest bardzo fajna pojemna :) http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=CPT400 Nie wiem jakie inne firmy robia torby pod lapki ale tą sam sprawdzilem i moge polecic :D Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez mikolaj2277 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**luk** Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam A może takie coś cała usztywniana i kieszenie jakie potrzeba i jeszcze za tą cenę :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59810700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja sobie zamierzam kupic cos takiegoCase Logic Laptopik sie nie porysuje, a zawsze moge uzyc jakiegos "neutralnego" plecaczka na reszte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorinado Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja sobie zamierzam kupic cos takiegoCase Logic Gdzie chcesz go kupić i ile kosztuje ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 przeciez to jest zwyczajny pokrowiec a nie torba czy nosidelko na laptopa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam A może takie coś cała usztywniana i kieszenie jakie potrzeba i jeszcze za tą cenę :) 1604400[/snapback] Kupiłem taką do swojej toshiby i jak dla mnie za te pieniądze to jest świetna sprawa. bardzo praktyczna i z solidnych materiałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Od dwoch lat uzywam plecaka DICOTA. Nosze w nim juz drugiego notka, jest bardzo wygodny i bardzo mocny. Przez te dwa lata nie ma dokladnie zadnych uszkodzen. Duzo roznych kieszonek, ale w srodku nie na zewnatrz. Laptop w srodku trzyma sie pewnie i bezpiecznie w wydzielonej, wewnetrznej kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 przeciez to jest zwyczajny pokrowiec a nie torba czy nosidelko na laptopa ... 1606649[/snapback] No i bardzo fajny jest taki pokrowiec.Laptop sie nie zniszczy, a calosc mozna wrzucic do kazdego plecaka lub torby i nie widac co sie nosi tak naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Gdzie chcesz go kupić i ile kosztuje ? pozdrawiam 1606271[/snapback] MediaMarkt...chyba cos okolo 89PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...