dario85 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Posiadam Radeona 9200SE i zwykle jak włączam grę po jakimś czasie włącza się VPURecover (karta jest na najnowszych sterownikach, nie była podkręcana). Posiadam XP co mam robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 "W teorii VPU recovery to funkcja pozwalająca na unknięcie resetowania komputera w przypadku 'zawieszenia' się grafiki 3D lub gdy układ graficzny przestanie reagować na polecenia sterownika." - przeczytane na innym forum Czyli możliwe powody: - przegrzewanie się grafiki - karta ogólnie jest słaba. Sam ją mam i zmieniam. Funkcje można wyłączyć. http://www.nvision.pl/forum/lofiversion/in...php/t14742.html - tutaj jest forum na którym ludzie piszą o tym VPU Recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Dużo informacji o kompie podałeś (opisz co masz)......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario85 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mam Gigabyte GA-VT7k880-L 1024 MB RAM DUAL Radeon 9200SE (Gigabyte) WinXP + wszystkie łaty Twardziela Segate SATA 80GB 8MB Cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 I jeszce jaki procek bo tez nie podałeś. A jak by co, to może pomoże ponowne zainstalowanie sterowników do karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario85 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Procek to Sempron 2600+, Już próbowałem przeinstalowywać sterowniki, zainstalowałem też najnowsze. Gry w które gram chodzą płynnie nawet na najlepszych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 I jeszcze dalej się spytamy jaki masz zasilacz i na nim jakie masz napięcia :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 wylacz to dziadowstwo u mnie tez zawsze sie wlaczal a napiecia grafika i reszta wporzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...