McBenner Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 30.82 czy 40.72? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Zdecydowanie 40.72 a nawet poleciłbym 41.03. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 OK. A co jesli ja mam win Me i po zainstalowaniu 40.72 zwalił mi się 3d mark i przestała chodzić np need for speed hot persuit 2 ?? czy to moze być wina sterownika ? Tez mam gforca 3 ti. Po wywaleniu ich detonator destroyerem nic sie nie poprawilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek_nnc Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ja osobiscie preferuje 30.82 :)... na 40-tkach i 41 mam mniej 3dmarkow o ok 200-400 na kazda rozdzialke:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Hmmm, na 30.82 mam mniej pkt w 3DMarku (prawie 600 mniej!), może coś w biosie nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Oki a co ze mna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Odpowiedz na pytanie McBenner - 40.72 lepsze. Odp. na pytanie bonzo - wina lezy w win Me. I podejrzewam, ze przez destroyera jeszcze bardziej nakaszaniles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 z tymi detonatorami to jest tak ze niemozna jednoznacznie powiedziec ktory ejst leprzy oba sa dosyc zblizone wydajnosciowo, ale to zalezy od configa jednym bendzie szybciej dzialal nieco starszy a innym nowsyz. trzeba samemu testy zrobic, wtedy ma sie pewnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Odpowiedz na pytanie McBenner - 40.72 lepsze. Odp. na pytanie bonzo - wina lezy w win Me. I podejrzewam, ze przez destroyera jeszcze bardziej nakaszaniles. Dokladnie tak. Ja musialem sie przesiasc z win98se na xp ;(,bo wczesniej kaszanilo mi sie wszystko. Stery mialem i nowe i stare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nius Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 U mnie w winME 30,82 dają w 3dsmarku jakieś 100pkt więcej niż 40,72, z kolei u szwagra na winXP (AtlonTB1,4+gf3) odwrotnie - lepsze śą czterdziestki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Zdecydowanie 40.72 u mnie GF śmiga na nich jak dziki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam Ja już instalowałem całą masę sterów. Moj gf3 ti200 leadtek zawsze chodził najlepiej na oryginalnych sterach nagranych na dołączoną płytę. Aktualnie napiram na 29.42 i jest cool. A poza tym nie ma siię co podniecać różnicą w 3Dmarku o 100 pkt skoro jest to tylko 2%. Ważne żeby sie nie kaszananiło w programach i tyle. To nie 3DFX i nie VooDoo że jak wyszły nowe stery to zawsze były lepsze. Czy pamiętacie WICkEDGL.??? Stery powodowały wzrost w wysokich rozdzielczościach o nawet 60 %.!!!! Nvidia nasrała sterów jak po kapuście, grzybach i kwaśnym mleku.......nie wiadomo który do czego i po co. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...