dudek146 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 witam ! Jak w tytule, gdy wciskam trzy magiczne klawisze wyskakuje mi komunikat że menedżer zadań został wyłączony przez administratora. To jest komp w domu i ja mam wszystkie uprawnienia, gdy np. wchodzę do windows\system32\task.exe klikam na ikonie prawym i ruchom jako administrator , wpisuję hasło to jest ok ale przez kombinację klawiszy nie da rady. co jest??? jak to włączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A normalnie probujesz uruchomic na koncie administratora, czy innym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A normalnie probujesz uruchomic na koncie administratora, czy innym? 1549963[/snapback] na kompie mam 2 konta:administratora (używam gdy coś nawali), i uzytkownika z pełymi uprawnieniami (bez żadnych haseł i innych ograniczeń) na koncie administratora uruchamia się normalnie a na użytkownika nie, no chyba że jak pisałem :prawym, uruchom jako.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 W tym programie(konfiguracja>ograniczenia) jest opcja blokowania i odblokowania Menedżera Zadań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 W 1549991[/snapback] ok. dzieki! pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Ja tak jeszcze dodam, że menedżera zadań można uruchomić wpisując w Uruchom TASKMGR i też sie włączy. Edytowane 16 Lipca 2005 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja tak jeszcze dodam, że menedżera zadań można uruchomić wpisując w Uruchom TASKMGR i też sie włączy. 1550074[/snapback] Ta, zeby się przypadkiem nie wlączył gdy ma aktywną blokadę w rejestrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Ta, zeby się przypadkiem nie wlączył gdy ma aktywną blokadę w rejestrze... 1550078[/snapback] A ta blokada jest tu: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dodaj wpis DisableTaskMgr lub zmień wartość wartość: 0 (zero) pozdro :) Edytowane 16 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczordmc Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ludzie też ma ten problem :mur: ale u mnie ani przez windows system 32itd..... i przez uruchaom co ja mam zrobić nie włacza sie i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...