Skocz do zawartości
bartez91

Radek X800 Czy Geforce 6600gt ?

Rekomendowane odpowiedzi

hej ! mam do was prosbe :

moze ktos mi powiedziec ktora karta ma lepsze osiągi ?? bo cena nie jest wygurowana a chcialbym cos z tego miec :

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14603 eForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP "GS" (PCI-E)

czy moze :

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19261 Radeon X800 Gigabyte GV-RX80256D 256 MB TV/DVI BOX (256-bit, PCI-E) ??

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

zdecydowanie radek ale jak mozesz wydac 200zł wiecej to kup radka x800 pro - 1200zł we wszystkich testach wypada świetnie

1551442[/snapback]

już lepiej 800XL niż PRO

a do pana radzącego kupić 6600GT

rzeczywiście rzeczowa i wcale nie idiotyczna rada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam mam geforce(6800GT) więc musze tobie polecić 6600GT:)

1553485[/snapback]

I ktoś ma płacić za Twój błąd? Nie nasza wina, że kupiłeś gorszą grafikę, teraz jej nie wciskaj, wogóle denerwujesz mnie, początkujący winien (o ile nie ma podstaw) douczać się, czytać, a nie radzić takie głupoty. stfu.

edit: nie doczytałem, masz 6800GT, ale reszta mojej wypowiedzi jest adekwatna.

Masz udanego radka 9550, bedziesz takze polecać r9250, bo to tez produkt ATI ? :mur:

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilooos-wyluzuj stary nad czym się tu denerwować niektóży na tym forum są dziwni wkużają się na kogoś jak by zrobił coś złego,niechodzi tu oto że polecam synkowi gf6600gt bo akurat tez mam geforce ogólnie mu go polecam, tylko tak to ujołem :mur: :mur: :mur:

Edytowane przez jaroX500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

emilooos-wyluzuj stary nad czym się tu denerwować niektóży na tym forum są dziwni wkużają się na kogoś jak by zrobił coś złego,niechodzi tu oto że polecam synkowi gf6600gt bo akurat tez mam geforce ogólnie mu go polecam, tylko tak to ujołem :mur:  :mur:  :mur:

1553631[/snapback]

ćwierć ...... chyba jest różnica miedzy GF 6800GT z 256bitową magistralą - która ty masz a GF 6600GT, którą polecasz (128 bit) ... i jeszcze śmiesz wymagać, zebyśmy sienie wkurzali :)

poza tym GF6800GT to 16 potokowiec a 6600GT to 8 potokowiec - każdy X800 będzie lepszy od 6600GT (jeśłi to nie jakis wykastrowany twór) bo nie dość, że ma jak już tu zauważono 12 conajmniej potoków to jeszcze 2 x szerszą magistralę ... jak wogóle g.... wiedząc można zabierać głos w jakimkolwiek temacie? weż doradź mu zamiast X800 - Gf 6200 TurboCache - przecież to teżGeforce i skoro ty masz Geforce to ten też musi być super :) z penością będzie lepszy od każdego X800 tylko dlatego, że to Geforce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi