Skocz do zawartości
bartez91

Zestaw Athlon64 Bity.

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Co powiecie na taki zestaw ? Co zmienic ?? Plyta glowna sli-dr poniewaz planuje w tym roku rozbudowe do sli. Co dodac aby juz kompletnie wszystko zamowic i odrazu zkladac ?? :> (mam na mysli pasty , wiatraczki itp) Z góry dziękuje za wypowiedz :wink:

moze zamiast tej grafiki dac 2 takie karty : GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E)

Edytowane przez bartez91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień pamięci, bo one nie są za dobre do OC lepsze bedą jakie Twinmosy Twistery... (i maja CL 2)

EDIT: Jak starczy kasy to Kup 2 dyski 120 i w rajda 0, aha i weź jakiegoś Segate...

Edytowane przez Grzybek92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to chodzi ze mam akurat tylko 4800 zl :P jakie wentylatory do tej obudowy dokupic ?? pasty itp ? odchodzimy z KARTY TV wiec troche grosza jeszcze do wydanai jest . co dokupic za to ?? :>Co ulepszyc ??:> A i co do wentylatora: Chce go podkrecic na okolo 2.5-2.6. Ten wentylator starczy?

Edytowane przez bartez91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co Ci 2 zasilki? Jedna dostaniesz z obudowa + jeszcze bierzesz Tagana. Co do wentyli to ja bym wzial jakas inna obudowe np. TT soprano lub tsunami i wtedy dostajesz mniej wiecej za ta sama cene co chiefa ale od razu z dobrymi wentylami bude i nie musisz sie martwic o dodatkowe wentyle. Paste zostaw taka jaka jest bo ta z freezerem nie jest najgorsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn tak : paste mysle ze bym kupic ARCTIC SILVER i wentylator zamienilbym na PENTAGRAMA bo chce podkrecic procesor do okolo 2500 ;) A co do tej zasilki NONAME dołaczonej do obudowy sprzedałbym ją odrazu bo nigdzie nie mogę dostać tej obudowy bez zasilki . pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE SKŁADAJ KOMPA W KOMPUTRONIKU...............

No i moze lepiej poczekac na jakies ati crossfire bo sli nie opłacalne.

Dysk jak najbardziej samsung spinpoint nie zmieniaj na nic innego.

Pamieci twinmosy twister

Jezeli zrezygnujesz z sli to tego tagana słabszego.

Jezeli provca chcesz krecic wez z 17 tygodnia dpaw z allegro, bo zawsze wyzej pojdzie, a taniej - ja mam swojego od 4speed i sie kreci bdobrze, jak zrobie WC to pokaze na co go stac ;) na razie mam 2,8 mac na freezerze 64 - jest b.dobry

z buda tez bym cos pokombinował zeby nie było zasolacza, albo zeby był pozadny i z chłodzeniem. alke jak cos to mozesz na allegro dostac wentyle 80tki za 5 zł - mam je bo tanie i w miare ciche =]

to na tyle jak cos to jeszcze napisze

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale SLI na 6600 jest kompletnie nie opłacalne! Juzlepiej sprzedac karte i kupic cos mocniejszego! Taki asus 6800LE z gwarancja na odblokowanie potokow i vertexow to jest cos. Na pewnio lepiej niz 2x6600, a i płyta jest tansza. pamieci twinmos, proc jak od 4speed to Venice (taki jak moj :D ) i bedzie stykac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz lepiej to brac 2X 7800! :P :/

a czy ten wentylator pociągnie kręcenie proca? będa jeszcze z 3X 80 i 2X 92 w budzie i sie boje aby to sie nie przegrzalo . starzczy to ??:>

1554144[/snapback]

mowisz o af64? pociagnie spokojnie, ludzie na forum robia na nim ~3ghz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"tylko ze przy wiekszych zakupach wplata Z GRORY na konto"

bez sensu, to powinno byc na odwrót. w ogole porzadne sklepy daja darmowa wysylke na wieksze zamowienia.

moze sprobuj to poskladac gdzies w arest.pl / esc.pl / pcprojekt.pl

slowo "imperium" kojarzy mi sie z rydzykiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komputer zamówiony w imperium.net.pl

Sprawdzałem na stronie GLS po numerze przesyłki i idzie ;)

I to za pobraniem ;)

Ceny mają swietne ! Tylko nie są zbyt znani ;)

Kupujcie u nich ! :) Są świetni ! Ocena sklepu w skali od 1 do 10 >>>> 10/10 ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi