bartez91 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Co powiecie na taki zestaw ? Co zmienic ?? Plyta glowna sli-dr poniewaz planuje w tym roku rozbudowe do sli. Co dodac aby juz kompletnie wszystko zamowic i odrazu zkladac ?? :> (mam na mysli pasty , wiatraczki itp) Z góry dziękuje za wypowiedz :wink: moze zamiast tej grafiki dac 2 takie karty : GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) Edytowane 20 Lipca 2005 przez bartez91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Zmień pamięci, bo one nie są za dobre do OC lepsze bedą jakie Twinmosy Twistery... (i maja CL 2) EDIT: Jak starczy kasy to Kup 2 dyski 120 i w rajda 0, aha i weź jakiegoś Segate... Edytowane 16 Lipca 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) o to chodzi ze mam akurat tylko 4800 zl :P jakie wentylatory do tej obudowy dokupic ?? pasty itp ? odchodzimy z KARTY TV wiec troche grosza jeszcze do wydanai jest . co dokupic za to ?? :>Co ulepszyc ??:> A i co do wentylatora: Chce go podkrecic na okolo 2.5-2.6. Ten wentylator starczy? Edytowane 16 Lipca 2005 przez bartez91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No to zmień te geile na Twinmosy przynajmniej, bo one nie są dobre do OC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 słyszał ktos moze o takim sklepie: Komsad ? bo ta plyta glowna jest tam na stanie i wychodzi troche taniej :P 755zl http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,180297,0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Po co Ci 2 zasilki? Jedna dostaniesz z obudowa + jeszcze bierzesz Tagana. Co do wentyli to ja bym wzial jakas inna obudowe np. TT soprano lub tsunami i wtedy dostajesz mniej wiecej za ta sama cene co chiefa ale od razu z dobrymi wentylami bude i nie musisz sie martwic o dodatkowe wentyle. Paste zostaw taka jaka jest bo ta z freezerem nie jest najgorsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 tzn tak : paste mysle ze bym kupic ARCTIC SILVER i wentylator zamienilbym na PENTAGRAMA bo chce podkrecic procesor do okolo 2500 ;) A co do tej zasilki NONAME dołaczonej do obudowy sprzedałbym ją odrazu bo nigdzie nie mogę dostać tej obudowy bez zasilki . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Yay a ja myslalem, ze ten NONAME wkladany do obudowy Chiefteca to ta wyzsza polka. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 NIE SKŁADAJ KOMPA W KOMPUTRONIKU............... No i moze lepiej poczekac na jakies ati crossfire bo sli nie opłacalne. Dysk jak najbardziej samsung spinpoint nie zmieniaj na nic innego. Pamieci twinmosy twister Jezeli zrezygnujesz z sli to tego tagana słabszego. Jezeli provca chcesz krecic wez z 17 tygodnia dpaw z allegro, bo zawsze wyzej pojdzie, a taniej - ja mam swojego od 4speed i sie kreci bdobrze, jak zrobie WC to pokaze na co go stac ;) na razie mam 2,8 mac na freezerze 64 - jest b.dobry z buda tez bym cos pokombinował zeby nie było zasolacza, albo zeby był pozadny i z chłodzeniem. alke jak cos to mozesz na allegro dostac wentyle 80tki za 5 zł - mam je bo tanie i w miare ciche =] to na tyle jak cos to jeszcze napisze pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 SLi na 6600? nie oplaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 składam kompa na www.4speed.pl ;) mało znany ale wybór doskonały i ceny też :)). co do sli - chce to miec bo zamierzam za 6 miesiecy dokupic 2 karte :] obudowa - mysle o czyms typu big tower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ale SLI na 6600 jest kompletnie nie opłacalne! Juzlepiej sprzedac karte i kupic cos mocniejszego! Taki asus 6800LE z gwarancja na odblokowanie potokow i vertexow to jest cos. Na pewnio lepiej niz 2x6600, a i płyta jest tansza. pamieci twinmos, proc jak od 4speed to Venice (taki jak moj :D ) i bedzie stykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 to pozostaje jak narazie przy pojedynczym 6600GT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 to pozostaje jak narazie przy pojedynczym 6600GT ;) 1553890[/snapback] T już lepiej brać ati X800XL :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 juz lepiej to brac 2X 7800! :P :/ a czy ten wentylator pociągnie kręcenie proca? będa jeszcze z 3X 80 i 2X 92 w budzie i sie boje aby to sie nie przegrzalo . starzczy to ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 juz lepiej to brac 2X 7800! :P :/ a czy ten wentylator pociągnie kręcenie proca? będa jeszcze z 3X 80 i 2X 92 w budzie i sie boje aby to sie nie przegrzalo . starzczy to ??:> 1554144[/snapback] mowisz o af64? pociagnie spokojnie, ludzie na forum robia na nim ~3ghz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 kupował ktoś może w http://www.imperium.net.pl ?? bo chcialbym rozlozycz czesc na 4speed.pl a czest tutaj . tylko ze przy wiekszych zakupach wplata Z GRORY na konto :/ wiec nie wiem czy są wiarygodni ;] a niektore czesci taniej sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 "tylko ze przy wiekszych zakupach wplata Z GRORY na konto" bez sensu, to powinno byc na odwrót. w ogole porzadne sklepy daja darmowa wysylke na wieksze zamowienia. moze sprobuj to poskladac gdzies w arest.pl / esc.pl / pcprojekt.pl slowo "imperium" kojarzy mi sie z rydzykiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Komputer zamówiony w imperium.net.pl Sprawdzałem na stronie GLS po numerze przesyłki i idzie ;) I to za pobraniem ;) Ceny mają swietne ! Tylko nie są zbyt znani ;) Kupujcie u nich ! :) Są świetni ! Ocena sklepu w skali od 1 do 10 >>>> 10/10 ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...