Rativel Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 CPU: A64 3000+ Venice od PITera MOBO: DFI LanParty NF4 Ultra-D RAM: 2x TwinMOS Speed Premium 512MB na Winbondach :) HDD: Samsung 160GB SATA or 2x Samsung 80GB SATA na RAID 0 - zobacze jak sie z kasą wyrobie GFX: HIS Radeon X800XL GDDR3(256Mb) 256MB IcQ czy jakos tak :) zasilacz TAGAN 480W cos kolo tego :) Obudowa: jeszcze sie zobaczy Monitor: GNR TS900 H tutaj myche jakas optyczna i klawisze jakies płaskie FDD: nie wiem po co ale moze jakieg wrzuce :D naped: DVD-RW NEC 16x +/- o czyms zapomniałem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 o dwoch dyskach zapomnij ,bierz jeden ,a kiedys sobie dokupisz nastepny te pamieci - Twinmos ostatnio sprawia problemy (choc te starsze twistery ddr466 byly niezle) ,moze zobacz jeszcze Kingmax Hardcore pc500 - jezeli juz nie masz kasy na Adaty Viviesty policz jak cie to wyjdzie ,moze akurat na adaty bedziesz mogl sobie pozwolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 CPU: A64 3000+ Venice od PITera MOBO: DFI LanParty NF4 Ultra-D RAM: 2x TwinMOS Speed Premium 512MB na Winbondach :) HDD: Samsung 160GB SATA or 2x Samsung 80GB SATA na RAID 0 - zobacze jak sie z kasą wyrobie GFX: HIS Radeon X800XL GDDR3(256Mb) 256MB IcQ czy jakos tak :) zasilacz TAGAN 480W cos kolo tego :) Obudowa: jeszcze sie zobaczy Monitor: GNR TS900 H 1553617[/snapback] juz o niczym przenies sobie watek tutaj bo w tej jego czesci niespecjalnie to juz nikogo interesuje co sobie wybrales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 przeniesc to moze moderator a temat o takim tytule ze TAM nie zostawia na was suchej nitki :D zreszta mnie interesuje ten konfig ,a tu trzy tematy na krzyz sie zminiaja miejscami ,a TAM bedzie ciezej znalesc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) przeniesc to moze moderator a temat o takim tytule ze TAM nie zostawia na was suchej nitki :D zreszta mnie interesuje ten konfig ,a tu trzy tematy na krzyz sie zminiaja miejscami ,a TAM bedzie ciezej znalesc :P 1553738[/snapback] więc widac róznice w kulturze nikt "od intela" nie zagląda w dział z tymi waszymi kalkulatorkami :wink: bo i po co Edytowane 18 Lipca 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 więc widac róznice w kulturze nikt "od intela" nie zagląda w dział z tymi waszymi kalkulatorkami :wink: bo i po co 1553747[/snapback] a to dobre ,co ma kultura do uczestnictwa w forum JA moge pomoc rowniez posiadaczom Inteli w wielu kwestiach jezeli TY nie mozesz pomoc to : albo twoja wiedza jest skromna (ni potrafisz) ,albo wlasnie widac kulture (potrafisz ,a nie chcesz) Rativel zaloz temat w dziale AMD - stad trzeba spi... ,bo to zamkniety klub milosnikow w ktorym czlonkostwo jest niewskazane <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 i po co ci był ten temat? Teraz znowu bedie burza w szklance wody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) a to dobre ,co ma kultura do uczestnictwa w forum JA moge pomoc rowniez posiadaczom Inteli w wielu kwestiach jezeli TY nie mozesz pomoc to : albo twoja wiedza jest skromna (ni potrafisz) ,albo wlasnie widac kulture (potrafisz ,a nie chcesz) Rativel zaloz temat w dziale AMD - stad trzeba spi... ,bo to zamkniety klub milosnikow w ktorym czlonkostwo jest niewskazane <_< 1553764[/snapback] Ta obraź się na cały świat... Weź zabawki i uciekaj do innej piaskownicy... Edit: Konfiguracja wygląda konkretnie, będzie z tego fajny komp :) Edytowane 18 Lipca 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 a to dobre ,co ma kultura do uczestnictwa w forum JA moge pomoc rowniez posiadaczom Inteli w wielu kwestiach jezeli TY nie mozesz pomoc to : albo twoja wiedza jest skromna (ni potrafisz) ,albo wlasnie widac kulture (potrafisz ,a nie chcesz) Rativel zaloz temat w dziale AMD - stad trzeba spi... ,bo to zamkniety klub milosnikow w ktorym czlonkostwo jest niewskazane <_< 1553764[/snapback] chodzi bardziej o porządek po cos odpowienie działy sa stworzone tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 a ja chcialem zauwazyc ze tozawsze AMD'kowcy sie w......... w nasze tematy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Znowu wojna i znowu temat do zamkniecia:) dwa obrazki na zachete:P (... usunąłem coby nie obciążać forum ...) 1553243[/snapback] żeby być obiektywnym całkowicie - jest ty dual core Intela a gdzie dual core AMD? jak coś porównywać to rzetelnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 wiem ze to inny temat ale musze napisac riposte B) a zeby nie bylo ze wcale nie na temat to sie powtorze A-DATA Viviesta DDR600 -najlepsze pamieci na swiecie bo na Samsungach TCCD (sa tez inne pamieci na tych kosciach ,ale te sa w miare dostepne i najladniejsze :P ) teraz do Parówkowego primo - jak jest katalizator to juz magnetyzer nic nie wskura secundo - ja jezedze na gaz wiec jestem ekologiczny do kwadratu tercio - ekologie w Polsce mam w glebokim powazaniu ,jezeli panstwo zapewni mi znosny byt to JA sie zaczne martwic o ekologie ,narazie to oni zgarniaj ponad 70% podatkow z kazdego litra wahy ,wiec ich broszka to utrzymac - moja pojedyncza postawa nic nie da pragne wyjasnic ,ze nie rzucam papierkow na ulice i nie pale starych opon w piecu ,ale na punkcie aut jestem wrazliwy dobrze ze nie dadza zielonym oszolomom krzywych akcji wprowadzac - samochod jest zbyt drogi by zakazac jego uzywania bo przekroczyl emisje CO2 -jakie badania? przeciez trzeba by bylo co dwa lata auto zmieniac ,dla mnie bomba tylko kto za to zaplaci zebym JA jezdzil nowym autem (wujka milionera nie posiadam) no i zostaly super diesle - wiesz ze taki nowoczesny diesel wywala do atmosfery wiecej czadu niz stary gaznikowiec - i kogo to obchodzi skoro 50% aut sprzedawanych w europie to diesle - napewno nie producentow :mur: 1552840[/snapback] a) wskura - sa to niewielkie różnice w steżeniu zanieczyszczeń - może pomijalne na przykladzie pojedynczego silnika i samochodu ale jesli te różnice pomnozyc przez ilosc samochodów to wyjdzie ladnych kilkaset ton syfu mniej roczniew powietrzu :) a to ze sprzet którym sie poslugujesz nie pokazuje różnic znaczy tylko ze masz kiepski sprzęt :) bee) pomijam :) c) to kogo masz w powazani mnie nie interesuje - mnie stac na to zeby zyc w zgodzie z ekologia - równie dobrze mozna powiedziec ze wszelkie dzialania proekologiczne sa zle bo drogie :) mój samochód ma 4 lata i trzyma wszelkie normy całkowicie :) zycie wogóle jest dla ludzi z kasa nie dla golodupców - tak jak ty ekologie tak ja ich mam w glebokim powazaniu :) jak mnie jakis baran chce truc to go zalatwie tak jak zalatwilem jednego Pana co mial obok mnie warsztat samochodowy :) zamkneli mu interes bo przekraczal normy emisji i twierdzil ze go nie stac zeby o te normy zadbać :) a co mnie obchodzi to z czego on bedzie zyl skoro jego nie obchodzilo ze ja chce zyc zdrowo? ogladaj się dluzej na państwo - to moze ci zapewni ale szybka śmierć :) od zapewnienie godnego życia sobie i swojej rodzinie jesteś ty nie państwo :) to że samochód jest drogi to co mnie to obchodzi? każdy chialby mieć maybacha ale nie kazdego na to stać wiec go nie kupuje - tak samo samochód - nie stać cie nie bedziesz go mial - nawet marnego maluszka:) od kiedy to kazdy musi miec wszystko co chce albo co mu jest potrzebne? i co mnie obchodzi ze kogos nie stać na wymiane samochodu? mnie obchodzi tylko to zebym ja i moje dziecy byly zdrowe :) a co do diesli - masz racje - jeden jest tylko wniosek - wszyscy w koncu pozdychaja albo zmutować będą musieli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ano mnie stac na Poloneza i jezdzenie nim na gazie - mozesz sie cieszyc,bo zyjesz zdrowiej dlatego ze nie stac mnie na benzyne :] ale niedoczekanie twoje jezeli nie bedzie mnie stac na zaden samochod ,bo przyjde do ciebie i wezme twoj (i bede normy czystosci spalin spelnial :lol: ) a golodupcow nie mniej tak w doopie ,bo gdy w ty kraju ilosc golodupcow osiagnie okreslony poziom to bedzie rewolucja i wtedy niejeden burzuj moze miec niektorych glodupcow w doopie w sensie fizycznym :lol: (tak srednio co 50lat jest jakas rewoluja - jak pokazuje historia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...