Skocz do zawartości
revers

Avast + Opera + Webroot Spy Sweeper + Firewall

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, moje kombo od zabezpieczniea kompa przed niechcianym syfem wyglada tak Avast + Opera + Webroot Spy Sweeper chce dorzucic do tego Firewalla zastanawailem sie nad Kerio ale w dziale download na stronie kerio.tk zauwazylem taka adnotacje:

Kerio Personal Firewall 4.x jest darmowe dla użytku domowego, przez 30 dni program działa w wersji pełnej, po upłynięciu 30 dni program przełšcza się w wersje darmowš okrojonš, przestaje działać zakładka WWW oraz opcja współdzielenia łšcza internetowego, reszta działa poprawnie.

i teraz czy oplaca sie instalowac to na 30 dni a potem jechac na jakims demie ? czy lepiej zainstalowac cos innego albo wogule obyc sie bez firewalla ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche duzo masz tego softu :)

ja mam Kerio + Norton Worm Protection + Email Scanning (z pakietu Antivirus, ale mam wylaczone RealTime Protection). syfu jak nie mialem tak nie mam. nigdy :D od czasu do czasu przelece kompa MS Antispyware

co do kerio - nie instaluj 4.x tylko sciagnij 2.1.5 - darmowa dozywotnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opera + adaware, etrust patrol, spy sweeper, microsoft antispyware (od czasu do czasu wlacze ktorys do przeskanowania dysku, przewaznie i tak system jest czysty) + firewall z wina 2003 sp1 .. do tego zablokowany ie... i antyvira nie posiadam od okolo 2 miesiecy ... bo poprostu nie mam takiej potrzeby ( skanuje raz na miesiac mks online)... zero problemow, zero wirusow, zero spy, zero zamulania systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opera + adaware, etrust patrol, spy sweeper, microsoft antispyware (od czasu do czasu wlacze ktorys do przeskanowania dysku, przewaznie i tak system jest czysty) + firewall z wina 2003 sp1 .. do tego zablokowany ie... i antyvira nie posiadam od okolo 2 miesiecy ... bo poprostu nie mam takiej potrzeby ( skanuje raz na miesiac mks online)... zero problemow, zero wirusow, zero spy, zero zamulania systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi