revers Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Siema, moje kombo od zabezpieczniea kompa przed niechcianym syfem wyglada tak Avast + Opera + Webroot Spy Sweeper chce dorzucic do tego Firewalla zastanawailem sie nad Kerio ale w dziale download na stronie kerio.tk zauwazylem taka adnotacje: Kerio Personal Firewall 4.x jest darmowe dla użytku domowego, przez 30 dni program działa w wersji pełnej, po upłynięciu 30 dni program przełšcza się w wersje darmowš okrojonš, przestaje działać zakładka WWW oraz opcja współdzielenia łšcza internetowego, reszta działa poprawnie. i teraz czy oplaca sie instalowac to na 30 dni a potem jechac na jakims demie ? czy lepiej zainstalowac cos innego albo wogule obyc sie bez firewalla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 troche duzo masz tego softu :) ja mam Kerio + Norton Worm Protection + Email Scanning (z pakietu Antivirus, ale mam wylaczone RealTime Protection). syfu jak nie mialem tak nie mam. nigdy :D od czasu do czasu przelece kompa MS Antispyware co do kerio - nie instaluj 4.x tylko sciagnij 2.1.5 - darmowa dozywotnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Hmm ja kozystam tylko z Kasperski AV 5 i Opera 8.01 i zadnego syfu nie mam. Od czasu do czasu przelece ad-aware'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 opera + adaware, etrust patrol, spy sweeper, microsoft antispyware (od czasu do czasu wlacze ktorys do przeskanowania dysku, przewaznie i tak system jest czysty) + firewall z wina 2003 sp1 .. do tego zablokowany ie... i antyvira nie posiadam od okolo 2 miesiecy ... bo poprostu nie mam takiej potrzeby ( skanuje raz na miesiac mks online)... zero problemow, zero wirusow, zero spy, zero zamulania systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 opera + adaware, etrust patrol, spy sweeper, microsoft antispyware (od czasu do czasu wlacze ktorys do przeskanowania dysku, przewaznie i tak system jest czysty) + firewall z wina 2003 sp1 .. do tego zablokowany ie... i antyvira nie posiadam od okolo 2 miesiecy ... bo poprostu nie mam takiej potrzeby ( skanuje raz na miesiac mks online)... zero problemow, zero wirusow, zero spy, zero zamulania systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 a sie nayebaem widze podw00jnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...