Dara Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 pozdrowka ;) chodzi stabilnie , 3dmarki nie wykladaja sie karta gf2mx 400 -> 220MHZ/180MHZ - licha i dalej nei chce isc :( napiecie jak widac standardowe pare radiatorkow dodanych (na chipset i pamieci na karcie) wiatraczek na chipset i karcie graf. tytan 3000 rpm na procku wszystko na srebrnej pascie grzeje sie najbardziej SB Live ;) musze mu wrzucic radiator na chipsecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 i tu brawa naleza sie moim pamieia ktora wcale nie sa firmowe a bez problemu trzymaja 166 ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 niezle, niezle Dalej nie idzie? pamieci wysiadają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A i tak dla mnie rekordzistą jest Celeron 533 który potrafi stabilnie ganiać na magistrali 125 wychodząc tym samym na 1G!!!! Chłodzenie: Peltier+WB, napięcie 1.9, temp. procka max 62 stopnie Da się puścić na 133 (1064) ale wykrzacza się w 3DMarku na Nature :( a i na większości gierek po parunastu minutach temp. wybija na 80 stopni (1.95 V) jest to celek z rodziny P3 - ten na zielonej płytce, z jądrem na wierzchu (świntuch!), pasta termo. "Balance Stars" peltier 175W, temperatura oleju w chłodzeniu -8 stopni, Na radiatorze od Celka 1G daje się kręcić na ok. 850 (magistrala 105) przy napięciu 1.75 Zwykle jednak pracuje na ustawieniu 533@800 (1.7V)- bo kto wie kiedy będzie kasa na nowego procka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Moje no-namy tez chodz na 166, ale dalej nie probowalem. Pozatym inne rzeczy wysiadaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 moje chodza stabilbie na 150 na standardowym napieciu 1.65 a dalej nie wiem bo nie moge wiecej ustawic!! a pamieci to seitec!!! Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...