Skocz do zawartości
cripple

Problemy Z Pamięciami Grafy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam radeona 9700, już raz miałem pamięci wymieniane i od jakiegoś miesiąca sporadycznie, ostatnio ciągle mam masę porozciąganych poligonów, wszystko się psuje i zastanawiam się czy może to być spowodowane tym, że na procq mam ponad 60 C w stresie ?? ( z tym aqrat niewiele mogę zrobić bo barton grzeje mi sie niemiłosiernie). Chciałbym zapytać czy to jest możliwe, że pamieci grzeją się od procesora i sypią takimi cudami (nawet gdy zmniejszam taktowanie pamięci na karcie z 270 na 200)?? Chcialem też zapytać czy jak włożę tą kartę do starej płyty KT -133, to czy tamte stare AGP nie będzie miało żadnego negatywnego wpływu na kartę ?? (chcę sprawdzić czy tam też będę mieć artefakty, tam co prawda mam tylko durona 600 ale temp 30 C). Wqrza mnie to, że ciągle mi się psuje ta grafa, ostatnia gwarancja trwała 1.5 miesiąca to teraz chce się upewnić zanim im wyślę, bo jak zabiora mi grafe na miecha i odeślą mówiac, że wszystko z nią okej, to chyba bym się zachlastał. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty no spoko ale że to są memorki to ja wiem tylko kwestia czy problem tkwi w nich czy w podgrzanej reszcie <_< Nic przełożę kartę jutro i sprawdzę tylko co ja tam odpalę jak tam duron 600 i 128 sdramu :razz: bo na heroesach 4 to i tutaj nie ma artefaktow hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cripple w jakiej firmie wymienili tobie pamiątki, bo ja wczoraj spierniczyłem swoją grafę przez odrywanie razdiatora z pamiątki i teraz są artefakty napewno jedna kostka bo jak ją przycisne ta smięci na ekranie coraz więcej, gdzie i ile ciebie to kosztowało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...