k2 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Posiadam karte TV AverMedia Studio Na nirmalnym wyjsciu telewizyjnym mam antene z dachu, a na S-Video setelite poprzez tuner analogowy. Tuner bez problemu współpracuje z TV [wiec jest w 100% sprawny, kable tak samo] Jak w orginalnym opragramowaniu Aver TV series zmieniam zródło obrazu na S-Video widze tylko nebieski ekran, róbowałem tuner połaczyc takze przez chincze [nie wiem ja to sie pisze :) ] to samo, co ejst nie tak? Pewnie czego w kompie nie ustawiłem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 nikt nie ma kart Aver Media????????????? nie walić ściemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Hehe wiec ja mam :P Ale to wyjscia S-Video to chyba podlaczalem Video (chyba ale nie dam sobie reki odciac :( ) i wtedy wszystko bylo ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Hehe wiec ja mam :P Ale to wyjscia S-Video to chyba podlaczalem Video (chyba ale nie dam sobie reki odciac :( ) i wtedy wszystko bylo ok! Ja mam tak: Tuner analogowy>euro[przejściówka z wyjsciami chinch, s-video]>S-Video>Tuner TV i to nie nadaje obrazu do kompa why? na telewizorze nie mam zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No to ja wymietkam :( Ni wim o co chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No to ja wymietkam :( Ni wim o co chodzi :( Juz robilem i sie dowiedzialem czego nowego. Przesciaówka której przywalem dzałal tylko w jedna strone, nie potrafila wysylac sygnalu, ale tylko odbierac [mówie tu o przejsciówce z euro na s-video lub chinch] kupilem inna drozsza [8zł :D] i tam dodatkowo byl przeacznik, albo na odbiór albo na przesylanie obrazu. Traz dzala ale mam problemy z kolorem. btw zawsze myslalem ze takie przesciówke dzialaja w dwie strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Hmm ja bym na to raczej nie wpadl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGod Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ładne jaja ! 8O ja mam AVERMEDIA TVPhone98 A2stereo VCR, karta jest COOOL ! ostatnio pojawiły się do niej (dokładnie to do wersji Studio) stery&soft pod WinXp z numerkiem 4.31, odsyłam do http://www.aver.com.tw Jak zobaczyłem co zrobili z VRC'em do mnie rozpierd..., full wypas !! nawet MPEG2 dodali :lol: nara ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...