dylus Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 cześć jako antywirusa mam zainstalowanego nod-32 frewalla kaspersky anti-hacker czy kaspersky może mieć wpływ na szybkość działania łacza wydaje mi się że po zainstalowaniu tego firewalla strony ładowane są wolniej spadła prędkość ściągania choć i tak nie była wysoka test tym czymś http://www.numion.com/YourSpeed/ wykazał że mam prędkość 40 kb a dzielę neo 800 na 6 ludzi czyli lobicznie 800:6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Tym 'czyms' to sobie 'mozna' testowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Tym 'czyms' to sobie 'mozna' testowac... 1550557[/snapback] to jak mam to sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...