unuk Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam kupilem sobie dzisiaj ta plyte z procesorem venice 3000+ i zaczely sie male problemy z pamieciami OCZ PC2700 512MB Rev3 mam takie dwie kosci poprzednio chodzily bez problemu na 215Mhz fsb na nf7 w dualu a tu nie dosc ze tylo jedna kosc mi chodzi droga za cholere nie chce jak ja wkladam to komp sie nie odpala co jest grane ? prosze o pomoc jestem troszke zdesperowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Uzywaj 2 pierwszych slotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Uzywaj 2 pierwszych slotów 1550602[/snapback] tak ... kombinowalem tak i nic z tego :( pamiec mi tylko dziala w slocie 1 i 3 pojedynczo jak dam ja 2i 4 to niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Może przy wyciąganiu z poprzedniej płyty pamięci się zrypały??Jakiś ładunek elektrostatyczny lub cosik podobnego.Jak włożysz do slotu 1 i 3 to działają a czy kompik wykrywa obie kości ze slotu 1 i 3?? Jak niewykrywa którejś to spróbuj sprawdzić na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unuk Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Może przy wyciąganiu z poprzedniej płyty pamięci się zrypały??Jakiś ładunek elektrostatyczny lub cosik podobnego.Jak włożysz do slotu 1 i 3 to działają a czy kompik wykrywa obie kości ze slotu 1 i 3?? Jak niewykrywa którejś to spróbuj sprawdzić na innym kompie. 1550690[/snapback] pamiec tylko dziala w slocie 1 i 3 jak wsadze droga kosc niezaleznie czy 1 i 2 gdziekolwiek to niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 spróbuj zupdateować bios. jesteś pewien, że obie kości poprawnie działają? (sprawdź je u jakiegoś kolegi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...