tanx Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jak w temacie niedługo będę miał sprzęt taki: A64venice pentagram 80cu 2x512 kingmax hardcore 500mhz asus 6800le@gt Będę dosyć dużo podkręcał sprzęt, po tym jak wszytko zakupie nie będę miał już kasy na nowy zasilacz, czy na tym mogę pociągnac jeszcze z 2 miesiace z podlręcaniem?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja bym sie bał niepodkręconego a co dopiero po podkręceniu... co za ludzie kase na niezłóe kompy mają a uruchamiają to na takim czymś... Ciekawe dlacego wiara w mercedesach nie jeździ na opałowym :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 ja słyszałem ze ten zasilacz robią z częsci od modecomow.... i ze toto nawet ciezkie jest... ale różne ploty chodzą [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 No dobra ale czy bez podkrecenia bede mogl na tyn zasilaczu prze miesiac popracowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zetto_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jesli ten zasilacz ma odpowiednio mocna linie 12V, waty i ampery i jest to zailacz okreslany mianem P4 ready(stadard ATX 2.0)to nie ma problemu. Raczej powinno wystarcztyc bez problemu, jako ze do SLI przy 2xGF6600GT zaleca sie 350Wat i chyba 17 amper na 12V a ty bedziesz mial cos mniej wymagajacego wiec nawet jesli twoja zasilka nie jest wysokich lotow to raczej bedzie spelniac rekomendowane parametry, a rekomendowane oznacza wieksze niz potrzebne tak zeby byl zapas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam, poniewaz jestem na urlopie, wiec nie moge podac danych z tabliczki znamionowej z zasilacza, jak wrócę za kilka dni to podam wszytkie dane to mi podacie czy ten zasilacz wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...