SZiBi Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Qrcze ostatnio sie bawilem z coolerkiem (male polerowanko) zalozylem go na procka wlanczam kompa a tu mi pokazuje Athlon XP 1800+ w biosie :D Troche to dziwne bo nic nie podkrecalem chodzi na standardowej szynie 133 mhz pamiecie tez 133 Mhz Myslalem ze to bleff wlanczam WCPUID a tam to samo :) Internal Clock niby 1472.91 no ale AXP 1800 :) system clock 133.9 Mhz a co najdziwniejsze to to: System bus 267.8 Mhz DDR tylko ze ja qrde nie mam DDR'ek tylko zwykle pamiątki SDR (kingstona) Jakie sa wasze opinie ? ;) Aha no i jeszcze przy okazji luknelem na procka wiedzialem ze mam AGOIA ale co oznaczaja dodatkowe wpisy AX1700MT3C (poczotek to sie orientuje ale koniec ;) ) AGOIA 022TPBW 910464701.. (no to to podejrzewam ze numer seryjny) 1999AMD bylbym wdzieczny gdyby ktos mi przyblizyl co posiadam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 no to lecimy: AX-Athlon XP 1700-to wiadomo M-zasilanie= 1.75 T- dopuszczalna temperatura pracy(T= 90 stopni) 3- wielkość pamięci cache (3=256 kb) C- częstotliwość magistrali fsb (c=133) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A to ze masz system bus 267MHz to normalka, bo thlony maja taka szyne(133x2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ok Thx za pomoc a moze wie ktos co oznacza 022TPBW ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 CZe wlasnie kupilem se athlonka XP 1700+ podkrecilem go na 2100+ bez zadnego zzajakniecia ani zwiechy, Ale caly problem w tym ,ze niewiem na ile go noge maxymalnie podkrecic i czy mi sie oplaca plyte gl wymieniac(moja ma tylko max napiecie na procca 1.85 V), a jak bede mial plyte ktora ma wieksze mozliwosci co do napiecie to chce wiedziec na ile pojdzie. Troszke zagmatwalem texx tale mysle ze sie doczytacie sensu w nim drzemiacego. P.S sorka za bledy ortograficzne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ok Thx za pomoc a moze wie ktos co oznacza 022TPBW ? tydzien produkcji i jakie dane statystyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 CZe wlasnie kupilem se athlonka XP 1700+ podkrecilem go na 2100+ bez zadnego zzajakniecia ani zwiechy, Ale caly problem w tym ,ze niewiem na ile go noge maxymalnie podkrecic i czy mi sie oplaca plyte gl wymieniac(moja ma tylko max napiecie na procca 1.85 V), a jak bede mial plyte ktora ma wieksze mozliwosci co do napiecie to chce wiedziec na ile pojdzie. Troszke zagmatwalem texx tale mysle ze sie doczytacie sensu w nim drzemiacego. P.S sorka za bledy ortograficzne. Najlepiej podkrec do ilu sie da :). Podnos Fsb o kilka Mhz i sprawdzja jakims programem czy jkest stabilny, jak nie to obnizasz Fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...