ro-mek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam!Posiadam karte graficzną ze złączem vivo z którego często korzystałem do czasu wymiany płyty i procesora.Po wymianie i zainstalowaniu sterowników do płyty i procesora z dołączonej płytki CD,program do przechwytywania "Amcap" i sterowniki wgrywały sie normalnie i wszystko działało ale tylko do czasu ponownego uruchomienia komputera.Po wlączeniu zasilania,podczas ładowania systemu wyskakiwał jakiś błąd i komputer sie restartował aż do czasu wyboru uruchomienia "Ostatnia znana dobra konfiguracja" ale już bez sterowników vivo.Teraz po wgraniu nowszych sterowników do procesora komputer się restartuje już w trakcie instalacji sterowników do vivo i po uruchomieniu nie widzi napędów CD i gubi sterowniki audio.Pewnie najlepszym rozwiązaniem jest nie instalować tych sterowników ale często korzystam z wejścia TV i może ktoś spotkał się z takim problemem i pomoże mi go rozwiązać. Mój komputer: Windows xp profesional + sp2 płyta MSI K8N Neo2 platinum procesor AMD Athlon 64 3000+ grafika GF 5700 GL pamięci TwinMOS 2x256 DDR 400 dysk Maxtor 80GB zasilacz Chieftec-420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Zrób reinstal i spróbuj najnowsze stery do wszystkich urządzeń (zwłaszcza do mobo). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-mek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Reinstalke robiłem i niestety nie pomogło,a po wgraniu nowszych sterowników komputer restartuje sie już w trakcie instalacji sterowników do vivo.Może ktoś ma podobną konfiguracje [ system,płyta,procesor,grafika ] i jakie sterowniki ma wgrane.Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...