xrafal Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam serdecznie może ktoś mi tutaj doradzi co może być przyczyną takiego stanu rzeczy że zakupiłem niedawno obudowe zewnetrzna 5,5 cala ale włożyłem do niej dysk i służy mi teraz jako dysk wymienny.Mój problem rozpoczyna sie wówczas gdy kopiuję pliki z owej kieszeni na dysk w komputerze nie trwa to wiecznie ale trwa to dość długo widziałem jak kopiują inne kieszenie i dlatego postanowiłem zakupić sobie takową ale sie troszke rozczarowałem.Jedyną zaletą tej kieszeni jest chyba chłodzenie bo naprawde jest dobre.Prosze wszystkich o pomoc może coś przeoczyłem nie zainstalowałem no juz sam nie wiem.Chce jeszcze nadmieć iż zainstalowałem drivery pod usb 2.0 bo się troszke bawie z komóką.Mam płyte MSI K7N2 delta i muśle iż usb 2.0 moja płyta obsługuje.Może jakies specjalne drivery są potrzebne nie wiem jeszcze raz proszę o pomoc za co z góry dziekuję.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 tu masz wyniki z testu innej obudowy http://twojepc.pl/artykuly.php?id=thermaltake_muse&strona=4 jeżeli wyniki sa podobne, to wszystko OK, widac tak ma byc :) Pozdr Pavlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...