falarek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A więc do rzeczy. Mam w kompie dwa twardziele jeden z 2MB cache i drugi z 8MB. Na tym wolniejszym mam zainstalowany system ale chciałbym go mieć na tym szybszym ale zbytnio nie chce mi sie instalować od nowa windy razem z wszytkimi progosami. Czy jest wykonalne aby skopiować zawartosć partycji z systemem na ten drugi dysk a po zmianie zworek na HDD system odpali normalnie już z tego szybszego dysku? Jesli tak to jak to mogę zrobic jakim programem? Będe wdzieczny za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A więc do rzeczy. Mam w kompie dwa twardziele jeden z 2MB cache i drugi z 8MB. Na tym wolniejszym mam zainstalowany system ale chciałbym go mieć na tym szybszym ale zbytnio nie chce mi sie instalować od nowa windy razem z wszytkimi progosami. Czy jest wykonalne aby skopiować zawartosć partycji z systemem na ten drugi dysk a po zmianie zworek na HDD system odpali normalnie już z tego szybszego dysku? Jesli tak to jak to mogę zrobic jakim programem? Będe wdzieczny za rady. 1551018[/snapback] GHOSTem to się da zrobić. lub HDcopy http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=780&t=59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...