overclocker11 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 czy da sie odpalic double cross na 6800gt?a jesli tak to jak?sciagnalem i nie chce sie zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Przyłączam się do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 teoretycznei sie da... wystarczy użyc wyszukiwarki.... :mur: po za tym trzeba miec staaaare sterowniki od grafy... tj jakies 6x.xx i dużo szczęscia.... mi sie nie udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 mam 62.11 i nie chce odpalic,brakuje chyba obslugi 3DC czy jak to sie tam nazywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Można też na nowszych odpalić za pomocą 3dAnalyze - wystarczy trochę poszukać w googlu - znalazłem i teraz odpala mi na 77.72... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Szkoda, że na 76.45 nie odpala :( A nie chce mi się zmieniać driverów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Można też na nowszych odpalić za pomocą 3dAnalyze - wystarczy trochę poszukać w googlu - znalazłem i teraz odpala mi na 77.72... 1557221[/snapback] a chodzi to w miare płynnie ? Ja odpaliłem dziś demo Luna dla 7800GTX na 6800GT i chodzi ładnie :) Edytowane 22 Lipca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Chodzi mniej więcej tak jak chodziło mi wcześniej na R9700Pro... Bez przycięć ale superpłynne to nie jest (15-20fps na oko). Ale wydaje mi się, że nie ma efektu DOF (na 9700 był)... A Luna też mi chodzi ładnie (zwłaszcza jak podkręcę do 430@1160 - na defaulcie fps już miejscami za mały...) Edytowane 22 Lipca 2005 przez SikohR78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mam stery 65.62 i nie chce isc ruby,laduje sie i za chwile okinko notatnika z bledem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 luna chodzi ładniutko na 6800GT, ale na moim konfigu widać od razu niedobór RAMu :/ a Mad Mod Mike to juz wogole porazka jesli chodzi o RAM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dema technologiczne od nvidii ładnie chulają wystarczy agp size ustawić 256 lub 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 od nvidii to mi tez hulaja niezle nawet z aa4x i anizo 4x,ale jak odpalic od ati?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 umnie się wczytują ale przed końcem paska wgrywania wywala błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Kiedyś (dawno temu) odpaliłem Double Cross od ATI na moim FX szrocie...wiem że brzmi to jak bredzenie pijaka ale to prawda (nie pamietam skąd to miałem ale był do tego jakiś patch....tyle że on był chyba właśnie dla FXów :unsure: ) Może dla GFów seri 6 i 7 też go potrzeba. Anyway miałem wtedy jeszcze 256 MB ramu...dzizasss co się działo :lol: demko ładowało się tak 10 min (no może przesadzam ale mieliło po dysku strasznie) a chodziło z bugami (chodziło...tiaaaa....raczej się sra*o). Jak zmieniłem w configu na rozdziałkę 640x480 i bez AA to miałem coś takiego jak teraz w 3Dmarku 2005 czyli 1-2 FPSa :lol:..ale co ciekawe bugów nie było :blink: :huh: . Gdybym wiedział skąd miałem to demko z tym patchem to bym zarzucił ale nie pamiętam (miałem to niedługo po ukazaniu się tego dema a chciałem zobaczyć ;) ) ale jest coś takiego...poszukajcie. Jak ja to włączyłem na FX to na GF6 i 7 MUSI działać jakoś. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 witam!wyczytalem ze da sie odpalic dema ati na geforce6 za pomoca programu 3d analyze,ale nie do konca wiem jak sie nim obsluzyc tj. co wybrac w "select" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 witam!wyczytalem ze da sie odpalic dema ati na geforce6 za pomoca programu 3d analyze,ale nie do konca wiem jak sie nim obsluzyc tj. co wybrac w "select" 1666903[/snapback] pewnie zmienic identyfikacje karty na serię X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overclocker11 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 zrobilem wszystko co wyczytalem w opisie zeby te dema uruchomic,ale gdy wybieram demo i daje run to pisze cos o pliku dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...