hangman_ns Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 witam chciałbym się dowiedzieć czy komuś też się tak dzieje : mianowicie moja ciocia kupiła wyżej wymieniony aparacik wszystko było OK do czasu kiedy zamówiłem jej dodatkową kartę pamięci(Kingstone 256MB). wtedy aparat zmienił się w pożeracza baterii, starczają max na jeden dzień (zwykłe paluszki) mimo że nie jest intensywnie użytkowany (niewiele zdjęć około 5-15) i wyskakuje LOW-BATTERY i aparacik się wyłącza. Czy ktoś może mi podpowiedzeć czym to jest spowodowane ?? Dodam jeszcze ze prędzej bateria przy takim samym użytkowaniu starczała na około dwa tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Z cyfrakami uzywa sie akumulatorki, a HP tak maja ze szybko zjadaja baterie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hangman_ns Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 jeszcze tak owych nie posiada ale już idą tymczasem musze sie zaopatrzyć w całą masę baterii lub czekać aż aku dojdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ja mam z tym aparatem inne pytanie, mam karte SD 128MB która starczyla na 89 najlepszej jakości zdjęć, gdy mialem pelną przerzucilem na komputer i skasowalem opcją Delete All Cards (lub cos podobnego) i nagle mi wyskoczylo tylko do zrobienia 59 zdjec wiec w aparacie sformatowalem karte i uzyskalem 61 zdjęc, czy mozna cos zrobic zeby powrocilo do poprzedniej pojemnosci, czyżby sie tak szybko karta zużywala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neelix Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja mam też hp m407m (z karta 512MB kingstona) ale z akumulatorkami Forever 2500 ma. też jestem rozczarowany, wystarczają na dzień może dwa ale przy mocno obciążonym aparacie (50 zdjąć i kilka filmowy na dzień). nie wam może te akumulatorki tej firmy są słabe, ale najprawdobodobniej (tak słyszałem od kilku osób) aparaty hp są bardzo prądożerne. Niestety. :-( Trzeba czekać na jeszcze lepsze, pojemniejsze akumulatorki. Znajomi mówili, że inne aparaty (olympus, nikon) są mniej prądożerne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Po prostu HP sie nie kupuje, przed zakupem trzeba bylo poczytac na necie, forach itp. Wszedzie jednoglosnie pisza, ze HP to g.... Przykro mi ale taka jest prawda. Np. moja Z1 na akku 2300mAh robi okolo 310fotek, a sporo sie jeszcze zdarze pobawic w menu ;) Zoomem pojezdzic ( x10 ) itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neelix Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tak, masz rację. Słaby jest ten HP M407, prądożerny i takie sobie zdjęcia robi (dużo światła potrzebuje). Filmy też raczej kiepskie 320x240, takie absolutne minimum. Dostałem go w prezencie i cieszę się tym co mam. Mój pierwszy cyfrak. A twoja Minolta DIMAGE Z1 jest fajna, rzeczywiście fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Najmniej pradozerna sa Soniaki, ale na swojego Canona A75 tez nie narzekam - spokojnie ponad 300 fotek robi. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...