MaKaR Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 wiem że jest tak opcja ale jak torobiem to nic nie daje. a jest tak pod wszystkimi windowsami powyżej windows 98se którego używam niby zciszam ale w rezczywistości kupa czy da sie to jakoś inaczej zciszyć ???mój mode to zoltrix aqila :idea: :?: :twisted: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jasne - gumą do żucia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Zobacz czy nie ma na nim zworki bo nie pamiętam, a jeżeli nie to komendami AT ( www.zoltrix.com ). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 programowo masz bodajże 4 możliwości ustawienia głośności - w mojej cobrze żadna mnie nie satysfakcjonowała - polecam więc, poza gumą oczywiście :lol: , taśmy klejące. prymitywne ale skuteczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 na jakiej windzie jedziesz? bo pod XP możesz tego dokonac w opcjach internetowych. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neig Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja go wylutowałem i mam spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...