PCel Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No więc tak mam: Athlona Xp Mobile 2500+ Abit NF7-SL (Bios D26) Pentagram 80Cu Geil 512Mb Zasilacz Ropla 400W Mam dość dziwny problem otóż mój mobilek w tej chwili chodzi na 200*9,5 i ma temperaturę w biosie 51 stopni według mnie to trochę dużo przy pentagramie, a jak dam 200*11 to tylko komp pika przy obojętnie jakim Vcore komp pika. Dodam że użyłem szukajki ale nic nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Zasilacz tragedia :|.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jejku, lepiej przestańkręcić, nim nie kupisz czegeoeśporządniejszego! (zasilator) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Czyli ta temperatura spowodowana jest kiepskim zasliaczem? Jaki zasilacz polecacie do max 150zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ty się temperaturą narazie nie martw lecz zasilaczem. Jeśli Ci się spali sam to masz szczęście umierając czasami biorą coś ze sobą. A zasilacz poszukaj na forum płeno jest tematów i chyba nawet 1 przyklejony firmy Chiftec Tangan Truepower Fortron. Ok 320 W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 co wy chcecie od tego zasilacza...przecież ma te 400W... tylko producent zapomniał dopisać, że to moc zwarciowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 No więc tak mam: Athlona Xp Mobile 2500+ Abit NF7-SL (Bios D26) Pentagram 80Cu Geil 512Mb Zasilacz Ropla 400W Mam dość dziwny problem otóż mój mobilek w tej chwili chodzi na 200*9,5 i ma temperaturę w biosie 51 stopni według mnie to trochę dużo przy pentagramie, a jak dam 200*11 to tylko komp pika przy obojętnie jakim Vcore komp pika. Dodam że użyłem szukajki ale nic nie znalazłem. 1551369[/snapback] primo - ale na jakim on chodzi napieciu ze jest 51 stopni ? secundo - upewnij sie ze pentak jest porzadnie zamocowany i pasta jest rowno rozprowadzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 51 stopni ma przy napięciu 1,45V A czy pentagram jest dobrze zamocowany ptrzyłem już 2 razy paste mam tą co była w pudełku od pentagrama. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 no to duzo jak przy stnadardzie!! aha a nie dziw sie ze ci pika komp, skoro podkrecasz to daj wiecej pradu (zycia) procowi!chociaz zmiana zasilki jest zalecana! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...