unnamed Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 poza tym jestem lama w tych sprawach... 1. winda nie startuje jak mam fsp na 140!!!chyba jest cos nie tak...zagrzal sie do 67stC i zwiecha... 2.nie dziala mi poza tym Top Performance (wisi w 3dMarku)... 3.nie wiem jaka jest seria mojego proca (gdzie to sprawdzic?) 4.moze ktos da mi linka do jakiegos opisu "krok po kroku" na temat podkrecania... pomozcie...z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 poza tym jestem lama w tych sprawach... 1. winda nie startuje jak mam fsp na 140!!!chyba jest cos nie tak...zagrzal sie do 67stC i zwiecha... 2.nie dziala mi poza tym Top Performance (wisi w 3dMarku)... 3.nie wiem jaka jest seria mojego proca (gdzie to sprawdzic?) 4.moze ktos da mi linka do jakiegos opisu "krok po kroku" na temat podkrecania... pomozcie...z gory dziekuje 1) jaki masz wentyl na procu? 3) seriala możesz odczytać z jądra proca. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Za gorąco mu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 1. Ściągnij radiator z procka. 2. Wyczyść procek. 3. Serię odczytasz z jądra procka. 4. Posmaruj na nowo pastą (najlepiej srebrna Arctic Silver III). 5. Załóż radiator i GO :!: Jeśli chodzi o Top Performance, to czy działa Ci na fsb 133 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 1. Ściągnij radiator z procka. 2. Wyczyść procek. 3. Serię odczytasz z jądra procka. 4. Posmaruj na nowo pastą (najlepiej srebrna Arctic Silver III). 5. Załóż radiator i GO :!: Jeśli chodzi o Top Performance, to czy działa Ci na fsb 133 :?: no wlasnie w ogole nie dziala, wlacza sie i zawisa w 3dMarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 1) jaki masz wentyl na procu? mam jakiegos titana, wolnoobrotowy z czujnikiem temperatury (bez krecenia mam 52 st C...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nie wiem dlaczego nie działa Ci opcja Top Performance... Spróbuj wpiąć inną kartę graficzną :?: :arrow: Jeśli to nic nie da to cholera wie co :?: Za mało w TYM siedzę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...