Avandrel Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 1. Jaką średnice mają wasze "rurki z wodą" ;) Ja zastanawiam się nad 15 mm a to chyba sporo dość 2.Pozatym co myślicie o takim bloku? (rysunek oczywiście bez proporcji, uproszczony i wykonany techniką z czasów dos 6.22) ------------- | ..... W ..... | W-wylot | ..... __ ..... | w-wlot | ..... |w| ..... | | ..... | | ..... | |_______ | I czy węże konwekcyjne (takie co też mają oddawać ciepło) się sprawdzają. Chłodnice też będę miał oczywiście! (żeby ktoś nie pomyślał że drugi zestaw z allegro montuje!) p.s nie wiem czy blok wygląda tak jak miał! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 1. Jaką średnice mają wasze "rurki z wodą" ;) Ja zastanawiam się nad 15 mm a to chyba sporo dość 2.Pozatym co myślicie o takim bloku? (rysunek oczywiście bez proporcji, uproszczony i wykonany techniką z czasów dos 6.22) ------------- | .....W......| W-wylot | .....__ .....| w-wlot | .....|w|.....| | .....| |.....| |_______ _| I czy węże konwekcyjne (takie co też mają oddawać ciepło) się sprawdzają. Chłodnice też będę miał oczywiście! (żeby ktoś nie pomyślał że drugi zestaw z allegro montuje!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A pieprzyć blok... ładniejszy nie będzie. To pytanie zadam później jak narysuje jpg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...