Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 no to wspaniale. dobrze ze masz inicjatywe, przedstaw projekt i jezeli bedzie w ok to pewnie Para go zaakcptuje i bedzie w regulaminie. 1551990[/snapback] Nie pierd**. Mam założone kilka tematów na koncie - wszystkie bez oddzewu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ciekawe czy Pan Und3r wziol pod uwage rozdzielczosciWłasnie brak ograniczenia wielkości czcionki najbardziej uderza w userow o starych monitach i rozdziałce 800x600.... Nie pierd**. Mam założone kilka tematów na koncie - wszystkie bez oddzewu.Mnie też to śmieszy :lol: Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Nie pierd**. Mam założone kilka tematów na koncie - wszystkie bez oddzewu. 1551999[/snapback] Przyklady, linki poprosze. I na pewno nie bedziemy rozmawiali w tym tonie. Edytowane 17 Lipca 2005 przez wunat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Khem mowicie, ze glownym powodem dlaczego zamykacie testowe byla akcja z 'tszynastkom'. Sam temat zostal zalozony na oslej i tam juz zaczynaly sie gadki o niszczeniu ichniego forum, i wtedy przezucono na testowe. To jak? Osla tez zamykamy? Nie wiem dlaczego przez czyjas glupote ja mam byc pozbawiany jakis tam 'przywileji' (a testowe imo takim bylo, bylo sie gdzie 'wyszalec'). IMO testowe nadawalo kolorytu tweak'owi. BTW. mowicie zeby raportowac, a ja mam wrazenie, ze przynajmniej polowa moich raportow jest ignorowana... (tak, musialem sie wyzalic) Edytowane 17 Lipca 2005 przez Jin* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Nie pierd**. Mam założone kilka tematów na koncie - wszystkie bez oddzewu.Mnie też to śmieszy :lol: 1552000[/snapback] mnie natomiast smieszy jak to nagle sie wszyscy zajeli pracą byleby tylko olać wątek głowny tego tematu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Przyklady, linki poprosze. I na pewno nie bedziemy rozmawiali w tym tonie. 1552007[/snapback] Mi to wisi i powiewa. To jest zabranie czyjego "domu". Nie będę tolerował tego = teraz [ciach!]o mnie obchodzi regulamin. Czaisz ? Poprostu sens bycia na tym forum został mi zabrany. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=86079&hl= http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=124639&hl= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Przyklady, linki poprosze.Ty serio tego nie pamietasz, czy tylko udajesz? Oczywiście, ze Nexer pierwszy zwrocił na to uwage. Nie podał co prawda (o ile pamiec mnie nie myli) sposobu na rozwiazanie problemu, ale podał bardzo solidna argumentacje (przykładowe screeny), dlaczego musi to zostać zmienione. Jeszcze a propos testowego... Szanowny Pan Sikor oraz rzesza innych moderatorów udzielała sie w "Ploomtemacie", ktory nie miał zadnego sensu i nie słuzył testowaniu niczego. Co wiecej, to własnie jeden z moderatorow załozył ten temat, a Sikor miał plomy w avatarze. Nawet sam reed, ktory słynał z surowości dołączył sie do zabawy, powołując Blurpa. Tematy te (ploom i blurp) miały po kilkadziesiat stron i to dzieki nim, mamy na forum te emoty: :plum: :ploom: :plom: :blurp: To wszystko dzieki bezsensownym tematom na testowym. I Wy śmiecie mowic, ze to nie jest historia Tweaka?? Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 trudno. regulamin obowiazuje wszystkich. jezeli chcesz prowadzic dyskusje to na poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Na poziomie ? Poziomem nazywasz olewanie próśb/uwag użytkowników ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jeszcze a propos testowego... Szanowny Pan Sikor oraz rzesza innych moderatorów udzielała sie w "Ploomtemacie", ktory nie miał zadnego sensu i nie słuzył testowaniu niczego. Co wiecej, to własnie jeden z moderatorow załozył ten temat, a Sikor miał plomy w avatarze. Nawet sam reed, ktory słynał z surowości dołączył sie do zabawy, powołując Blurpa. Tematy te (ploom i blurp) miały po kilkadziesiat stron i to dzieki nim, mamy na forum te emoty: :plum: :ploom: :plom: :blurp: To wszystko dzieki bezsensownym tematom na testowym. I Wy śmiecie mowic, ze to nie jest historia Tweaka?? Odpowie mi ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A przeczytaj moj post gdzie pisalem o tych tematach. Zadowolony?? Kiedys mozna bylo tez pisac o warezach Czasy sie zmieniaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Porownujesz ploma i blurpa (pozdro reed) do pisania o warezach? Czasy sie zmieniają... Szkoda tylko, ze na gorsze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Odpowie mi ktos? 1552099[/snapback] wszytsko ma swój koniec ... jakoś w czasach pluma nie przypominam sobie 10 tematów dziennie o niczym by tylko posty nabić ... plum - ważny etap w życiu tweaka ale się skończył - zarchiwizowany na ośle i tyle. niszcząc klimat tweak'a własnie do tego doprowadzacie.... czy tweak to wg ciebie tylko testowe ? ja widze inny napis w logo niż "twoje centrum głupot na testowym" rozmawiałem z 2osobami które siedzą tu ponad 2 lata i planują przenosiny na inne forum... 1551974[/snapback] tweak to serwis o komputerach i o ich kręceniu - jeżeli siedża te osoby tu tylko po to by wypisywać głupie texty między sobą na testowym to john słuszcie zauważył ... wymieńcie sie gg i konferencja na gadu zastąpi wam testowe ... mówisz o wyjadaczach też ... na palcach 2 rąk ci policze osoby wypowiadające sie na testowym - poziom tych wypowiedzi pozostawie bez kometarza... mówie o poziomie takim jaki panuje od kilku tygodni/mieisęcy - kiedyś faktycznie tetsowe miało klimat - teraz to jeden wielki syf... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Gadka z betonem Udzielilem Ci chyba odpowiedzi na twoje pytanie. Wyglupy sa dobre, ale do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) ale z tego co wiem osoby które doprowadziły do takiego poziomu zostały zbanowane..... naprawde nie wiem dlaczego przeszkadza wam dział który zostaje codziennie lub co dwa efektywnie czyszczony... @gnz... posty z testowego nie są juz liczone do statystyk... na palcach 2 rąk ci policze osoby wypowiadające sie na testowym - poziom tych wypowiedzi pozostawie bez kometarza...no tak... Sikor, Gustl!k, Para... rzeczywiscie poziom nie warty komentowania :lol: Edytowane 17 Lipca 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nikt nie broni zakładać normalnych tematów nie związanych z kompami - od tego jest ośla łączka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mówie o poziomie takim jaki panuje od kilku tygodni/mieisęcy - kiedyś faktycznie tetsowe miało klimat - teraz to jeden wielki syf...To ja zadam jeszcze jedno pytanie. Czy dział "Kulinaria" na testowym rowniez zostanie zlikwidowany? Gadka z betonemUbliżyłem Ci? Nie? Byłbym zatem bardzo wdzięczny, gdybys zachował takie uwagi dla siebie, gdyż poziom mojej inteligencji to mogą oceniac ludzie, ktorzy znają mnie osobiście. Faktycznie, czasy sie zmieniają - kiedys moderatorzy nie wyzywali userow... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) jakoś w czasach pluma nie przypominam sobie 10 tematów dziennie o niczym by tylko posty nabić ...A jakoś sobie nie przypominasz, że te 10 tematów dziennie było zastępowanych 1 stroną w topicu o plumie ? (tzn prawie tyle samo?). Nie, tego nikt nie pamięta. czy tweak to wg ciebie tylko testowe ? ja widze inny napis w logo niż "twoje centrum głupot na testowym" Nie ! Zapomniałem ! Te forum jest od tego, by poruszać dziennie około 50 razy problemy typu : a)jak podkręcić procesor ? b)do ilu podkręcić procesor ? c)czy mój zasilacz to wytrzyma ? d)czy moje napięcia są dobre ? e)jaki komputer kupić ? To odnośnie forum. Odnośnie serwisu sami się kompromitujecie - tj. adekwatna nazwa powinna być - "Twoje Centrum Bzdur Newsowych". Jakoś tyle osób narzeka na newsy brdynka, ale do tej pory go nie zdjeliście, ciekawe czemu ? Przecież jego newsy czyta sie poprostu śmiesznie (ostatnio - Catalysht or sth). On kompromituje serwis, ale nadal ma status newsmana. My piszemy głupoty na testowy - nieeee, odrazu von ! Tożto szatańskie pomioty right ? Wasze decyzje są śmieszne. Nie wiem czemu, ale największy problem na kazdym forum stanowi administracja & moderacja. Do tej pory nikt nie rozumie, że to użytkownicy tworzą fora, a nie kilka adminów & moderów ? Ci drudzy dbają o wizerunek forum - jak widać im to nie wychodzi. Edytowane 17 Lipca 2005 przez Nexer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 @under szczerze powiem że nie wiem jak on sie tam znalazł - chyba dla jaj sle sie przyjął ... nie znam przyszłości kulinarii ;] kiedyś testowe było dla testowania = przerodziło sie w forum dla żartów (najlepszy jego okres) - potem przykręcono kurek i po debilizmach testowe ucichło ... niestety po ponownym odpuszczeniu znów przerodziło sie w debilne forum ... tetsowe już nie powóci do stanu w którym bawiło ... @nexer prosze cie ... serwis komputerowy więc o kompach - tematy po 50 razy dziennie to samo ale na temat forum a nie o niczym... o niczym można pogadać na ośle ... na testowym sie tesuje - ale problem w tym że nikt nie testował. co do jakości serwisu (newsy) - przecież o tym nie rozmawiamy - brak argumentów to naskakujesz na cały serwis ? to nie mój serwis - zdecydowałem sie jedynie troche pomagać ale taki argument u ciebie mnie zaskoczył ... wytknąć by tu można wiele więcej zarówno userom jak i modom czy adminom ale nie o tym rozmawiamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 @Nexer - świetnie to opisałeś, masz moje wsparcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) @nexer co do jakości serwisu (newsy) - przecież o tym nie rozmawiamy - brak argumentów to naskakujesz na cały serwis ? to nie mój serwis - zdecydowałem sie jedynie troche pomagać ale taki argument u ciebie mnie zaskoczył ... wytknąć by tu można wiele więcej zarówno userom jak i modom czy adminom ale nie o tym rozmawiamy... 1552141[/snapback] yhy, wy możecie sie czepiac bzdur... a my juz nie? :mur: człowiek wchodzący na tłika wpierw zobaczy bzdury na głównej a nie na testowym... a moze jest odwrotnie? Edytowane 17 Lipca 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) o niczym można pogadać na ośleSorry, ale chyba żartujesz :? . Od kiedy to na oślej można pogadac o niczym? Takie tematy sa natychmiast zamykane (i słusznie), do rozluźnienia atmosfery zawsze służyło testowe. Zresztą na Oślej nawet poważne tematy sa zamykane - vide ten w mojej sygnaturce (a propos - czy jest ona zgodna z regulaminem??). Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 @leborg gdzie sie czepiam bzdur ? @under przejęzyczenie ... nie o niczym a o innych sprawach niż kompy bo jak nexer napisał Nie ! Zapomniałem ! Te forum jest od tego, by poruszać dziennie około 50 razy problemy typu : a)jak podkręcić procesor ? to napisał (pewnie ironicznie) prawde - właśnie po to powstało to forum. jak nie o kompach to zapraszamy na osła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Testowe naprawdę się zasyfiło, powiem szczerze blurp i plum i meFa :) były spox, nie gryzło to aż tak jak ostatnie testowe "czy ktoś was zgwałcił" został przekroczony umiar. Troszkę dorośnijcie regulamin to regulamin co innego pisze w nim a co innego było na tym forum. Zaczęto wcielać regulamin w życie i ?? A jak są jakieś odstępstwa np reklamy modów TO CO SIĘ STAŁO ?? I tak źle i tak nie dobrze jest prawo przestrzegajcie je koniec ".". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 to może po prostu jakis mini regulamin , temaciki z sensem zostają a wybitnie denne są karane? i tak kilku modów spędza troche czasu na testowym :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) yhy, wy możecie sie czepiac bzdur... a my juz nie?Dokładnie taki miałem zamiar. Przyczepiliście się nagle testowego (argument wunata w tej chwili o sprawie dot. forum 13 jest nieuzasadniony, ponieważ temat był na Oślej i został przeniesiony na testowe). "Zamykacie" jego kilmat podawając jako uzasadnienie debilne tematy - skoro to nikomu nie przeszkadzało, to nagle, nie wiadomo skąd mogło zacząć, to równie dobrze ja mogę podać jako "kontrargument" do tej wypowiedzi : "twoje centrum głupot na testowym" tweak to serwis o komputerach i o ich kręceniu... 1552115[/snapback] Mogę prouszyć sprawe serwisu, którego nazwa brzmi Twoje Centrum Overclockingu. Jedno i drugie ma jedną cechec wspólną - tu i tu wypisywane są głupoty, z tym, że : bryndek kompromituje cały serwis tweak.pl my ("testowe team") możemy(ale nie koniecznie) kompromitować forum.purepc.pl Jakoś nigdy nie spotkałem się z złą opinią nt. bzdur na testowym toteż drugi punkt odpada. Testowe nikomu nie szkodziło, wręcz jak czytalem "bawiło wypowiedziami" (w ten czy inny sposób - nieważne). Nikt prócz was (admin/mod) nie chciał zamknięcia testowego - żaden user (no może jeden, ImAWeasel - przynajmniej z jego wyp. wynikało), toteż forum te powinno pozostać. Wytykacie nam głupie tematy, gdy sami dobrowolnie pozwalacie na podawanie durnych newsów światu. Edytowane 17 Lipca 2005 przez Nexer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) @Domik Ale to nie o to chodzi... Chodzi o to, zeby regulamin był przyjazny dla userów, gdyż to własnie oni tworzą to forum. Czasami fajnie jest po cieżkim dniu wejść na testowe i pogadać o głupotach z innymi userami. Forum Tweak.pl jest wspólnotą użytkownikow i administracja powinna to uszanować. Mam nadzieje, ze kiedys ktos to zrozumie. Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A ja mam nadzieje ze kiedys taka garstka userow zrozumie ze to moderacja i administracja podejmuje niektore decyzje. Jak narazie znalazlo Was sie kilku a to jak na takie forum niezbyt duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 zalozcie oddzielne forum testowe, a napewno bryndek nieomieszka i nim wspomiec, moze nawet podwiesi na jakis czas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) A ja mam nadzieje ze kiedys taka garstka userow zrozumie ze to moderacja i administracja podejmuje niektore decyzje. Jak narazie znalazlo Was sie kilku a to jak na takie forum niezbyt duzo. Powala mnie Twoja argumentacja :lol: . Może powiesz nam, ile userow musiałoby sie tu wpisać, zeby nie było to "niezbyt dużo"? :lol: Edytowane 17 Lipca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...