gigabajt Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ja i sąsiad mamy neostrady,nie mamy zamiaru dzielic sie internetem tylko chcemy zalozyc siec zeby wymieniac sie plikami, ewentualnie pograc, ale nie wiemy jak to wszystko ustawic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Kupujecie po karcie sieciowej za 30zł plus kabel skrętka z przeplotem (skrosowany), łączycie obie karty i windowsowy kreator konfiguracji sieci. Ustawiasz wspólną grupe roboczą w tym że kreatorze (co by się plikami wymieniać) i jedziecie z koksem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 my tak wlaśnei zrobiliśmy, ale nie dziala, nie wemy czemu , dlatego tu sie pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 aha zapomnialem dodac ze sie widzimy, tzn ze ja iwdze komputer mego kolegi a on mój, tylko ze nie moge na niego j\wejsc, i jescze w stanie polączenia lokalnego jest napisane tak : OGRANICZENIE LUB BRAK ŁĄCZNOŚCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Proponuje: - Sprawdzić miernikiem czy przewód jest ok, - Sprawdzić czy jest prawidłowo zarobiony LINK, - Wyłączyc na chwile antywira, zapore systemowa i firewalla, - Jeszcze raz czy jest dobra grupa robocza, - Czy polączenie sieciowe jest wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...