-weS- Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Siema. Chodzi mi o to w jaki sposob mozna wyedytowac / skonfigurowac menu z wyborem systemu, ktore pokazuje sie przy starcie kompa. Kiedys jak mialem winde i linuxa, to pamietam, ze gdzies byla taka opcja - zmniejszenia czasu, po ktorego minieciu i braku reakcji ze strony uzytkownika wlacza sie system domyslny (standardowo 30s). Bylo to zdaje sie gdzies we wlasciwosciach 'mojego komputera', ale bylo to dosyc dawno i nie pamietam. Teraz mam dwa systemy, dwie windy xp, ale nie moge znalezc tego menu, zeby zmienic ten czas.. i jesli da sie, zmienic nazwe wyswietlana systemow (aby sie roznily). Pozdro, czekam na odpowiedzi : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Włącz w opcjach folderów widok wszystich plików i pikow chronionych przez system . Na C znajdziesz plik boot.ini. Zmienisz w nim czas i nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ok mam, dzieki :) Edytowane 17 Lipca 2005 przez -weS- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...