Gość Mike Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam, kupiłem niedawno radka 9700 PRO All In Wonder (build by ati) ale gołego jak noworodek - czyli poprostu samą kartę. Chciałem zainstalować stery do tunera, ale na stronie ATI było napisane ze sterowniki po sciągnieciu weryfikują posiadaną płytkę ze sterownikami czy cuś takiego, wiec nasuwa się pytanie: da się to obejść? I czy w ogóle można obsłużyć ten tuner bez pomocy pilota? Kartę kupiłem tanio, poniżej 400 zeta, głównie dla osiągów (znacznie lepsze od porzedniego 4-potokowca ;) ) więc nie narzekam, ale tuner to taki fajny bajer, dobrze by było jak bym mógł z niego korzystać. Dzięki za ewentualną pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 to znaczy mozna przeciez po zainstalowaniu odpowiedniego softa bez pilota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Tak, da sie - mialem takie doswiadczenia z karta 9800pro AIW Musisz sciagnac sterowniki do karty+do przechwytywania video+ ati multimedia center i to chyba wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...