Krzysiek.R Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 witam,mam mały problem,kupiłem sobie playerka mp3,podłączam do kompa pod usb i padacha:(,mam 4 wejścia usb i w zadnym sprawnie nie chodzi,raz widzi raz nie a jak juz zobaczy go jako dysk przenośny to komp sie strasznie wiesza,i niby jest widoczny pod postacią ikonki ale wejść lub skopiować w niego piosenke nieda rady bo coś tam coś tam:),u kumpla na innym kompie działa w 100% bo sprawdzałem,więc mam pytanie czy jak bym kupił dodatkowy kontroler usb na pci(wtedy jest inny chipset) jest mozliwośc ze będzie o.k?????,bardzo prosze o porade!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Może masz usb 1.1 a on jest na usb 2.0 :>? za długi kabel :>? Edytowane 17 Lipca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek.R Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mp3 player ma wyjście pod usb 2.0-1.1,a płyte mam taką jak w podpisie więc też to ma,a kabel jest krutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A jak byś kompa odkręcił :>? spróbuj może na deflaut zadziała :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...