Skocz do zawartości
seba203

Przycina Się Radeon 9800pro Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam podobną konfiguracje do twojej i tez miałem problemy z Colinem 04 i 2005.

04 się lekko zacinał, podobno jest łątka która to naprawia, ale ciol sie bardzo mało wiec nie martwiłęm sie. W 2005 były błedy w grafie i ciol sie starsznie, wiec sie wkurzyłem i rzuciłem. Ale to tylko te gry, nieprzypominam sobie innych. Mam podobne wyniki w 3DMarkach. Far Cry, HL2, Doom3, Pacific Assualt, NfS: Underground 2 a teraz ostatnio Splinter 3 i GTA: San Andreas chodzą swietnie.

Mozesz spróbowac przeistalowac system, poten najpierw wgrac stery do płyty głownej (proponuje ze strony nVidii) potem najnowsze Catalysty, a pózniej resztę sterów. Spróbuj posciagac łatki do gier. Pombunuj w BIOSie z Fast Writers. Ale przeistalowanie systemu to podstawa, bo pewnie troche nakombinowałes wgrywaniem róznych sterów

Edytowane przez hardy99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tak zamierzam zrobic. Odpalic na nowym windowsie i wtedy zobaczę. Byc może rzeczywiście instalowałem za dużo sterowników grafiki, ale zawsze odpalałem drive cleanera. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego czasu na 9500Pro grałem w colina 4 - "oryginał" ( ;) ) - i wszystko było git.

Kupiłem polski oryginał - no i zaczęło się. Gra się przycinała co kilka sekund, mimo że między przycięciami było płynnie. Trochę pomagało odkręcenie karty, ale dalej się czasem przycinała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi