Mukacz07 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Siema. Mam serdeczne pytanie i oczekuje szybkiej oraz rzeczowej odpowiedzi. Mianowice, jesli moja płyta główna posiada złącze AGPx4 czy jest możeliwe aby zmienić je w jakis sposób na złącze x8?? Mam teraz wielki dylemat ponieważ, mam zamiar wymienić karte graficzna a wiekszość nowoczesnych kart bedzię zialalo optymalnie na AGPx8. Moim zamiarem jest kupno karty Radeon 9800pro ICE-Q lub 9550XT. Rozbierzność ta jest zwiazana z ilościa pieniędzy jakie bede mial do wykorzystania i czy uda sie zmienic szybkosc pracownia mojego zlacza grafiki. :-| Konfiguracja mojego kompka: AMD Athlon 1800+, Shuttle AK32A, 512DDR kingstone oraz grafa GF 4 MX 440 64DDR (64bit). :blink: PS Za błędy ortograficzen odpowiedzialna jest moja klawiatura. :D Dodatkowo: Czy mozecie mi powiedzice w jakis sposob odswiezyc BIOS. Bo mimo ze z kompami mam duzo do czynienia nie mam zielonego pojecia. :D Edytowane 17 Lipca 2005 przez Mukacz07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Mianowice, jesli moja płyta główna posiada złącze AGPx4 czy jest możeliwe aby zmienić je w jakis sposób na złącze x8? 1551949[/snapback] NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mukacz07 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 a czy mozliwe jest aby karta dzialajaca na AGPx8 ruszyla na mojej plycie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 no raczej tak skoro masz AGP x4 to ono jest kompatybilne z AGP x8 to te same napiecia! z tym ze zastanowilbym sie nad kupnem 9800 bo to bez sensu przy takim procu!!!! nie wykorzystasz tej karty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mukacz07 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 moze i bez sensu tyko wole miec cos pozadnego w swojej skrzynce (na dluzsza mete) :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...