DarthNICK Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam problem. Mam notebooka lecz nie wiem co to jest za model,modem na wbudowany ,do ktorego nie moge zapdac sterownikow(bo nie wiem jakie) rozpoznaje jako nieznae PCI.Diagnostyczne progi niewiele podaje glownie ze to AC97 codec based on MX440Intel lub i810M. POdobno wiekszoc przenosnyc ma CONTEXANTY lub roxkwelle. Sciagnalem diagnostyczny z www i nie rozpoznal zadnego za to podal liczby ID ,i wykryl ze jest wbudowany w ICH.Jak wykoprzystac te liczby(nry seryjne?)Domyslam sie ze zle forum wybralem,ale moze ktos mi pomoze albo wskaze inne forum.Mozliwe ze trzeba cos z Intela sciagnac do chipsetu(wcale nie sterownik)? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Musze reanimowac,moze popoludniowi uczestnicy cos wiedza:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Jeżeli masz laptopa jakiejś firmy to poszukaj sterowników bądź informacji na stronie producenta laptopa. Raczej powinieneś znaleźć. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 No jakbym znal model to bym nie pisla tych bzdur,wyglada w sumiena markowy ale gdzie jest miejsce na etykiete jest wyrwany kawalek plastiku(miejesce p o kleju,nie wiem komu to przeszkadzalo) Ktos zna jakies forum o laptopach poprosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 OK. Może po nr seryjnym (tym który jest wyświetlany podczas startu) do się dojść do producenta. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...