dylus Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mam pytanie czy program hdd regenerator może być używany na dysku z zainstalowanym windowsem ,czy w czasie swojej pracy program ten robi format,chciałem go puścić na dysku c: systemowym wiem że start programu jest z dosa ale mam obawy czy nie wywali zawartości dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=36290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 1552192[/snapback] sgj masz rację ale nie jest napisane czy można to zrobić na istniejącym systemie bez utraty danych pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Oczywiscie ze mozna. Pisze to w topicu podanym przez sgj oraz w samym programie: "without any influence on stored information" Dokladnie pisze tam ze mozna go uzywac nawet na dysku bez zalozonej parycji, z prawie kazdym systemem plikow. Nie usuwa on tez zadnych danych z dysku!!! Mozesz smialo testowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...