Panek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Szukał i nie mogłem znaleść, więc pytam. Ostatnio srobiłem okienko w cd i chce je zamontować na uszczelce, otwór jak i pleksa są tej samej wielkości. Teraz mam problem z zamontowniem. Czy ktoś wie gdzie można kupićuszczelkę H ale taką która weznętrzną średnicę miała ok 1-2 mm. a szeroka będzie na jakieś 5-6 mm.? Najlepiej jak bym ją kupił w Toruniu, ale jak się nie da to jakiś sklep netowy. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Popytaj w sklepach motoryzacyjnych, powinni miec takie cos. Ktos kiedys wspominal o uszczelce do malucha, ze podobno pasuje wlasnie do okien z plexy, mozesz to sprawdzic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Tez się nachodziłem za uszczelkami. Ale uszczelkę typu H nie znalazłem. A co do uszczelki od malucha, to polecili mi uszczelkę do drzwi, tylko trzeba z niej wyciąć jeszcze spory kawałek żeby to jakoś wyglądało. Jedynie poratowało mnie allegro. Poszukaj właśnie tam. Czasami się trafi odpowiednia aukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Czyli temat klon...dla leniwych polecam funkcję "szukam" albo zajrzeć http://www.4max.pl/default.asp?g=86&gg=20&produkt=123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Proxasac, ale cena w 4speed jest porażająca i to do tego przesyłka jeszcze..... :( Jak ktoś wie gdzie w wawie można taką uszczelke kupić, w ludzkiej cenie, to bardzo prosze o info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Czyli temat klon...dla leniwych polecam funkcję "szukam" albo zajrzeć 1552370[/snapback]...wiem że droga ale jak ktoś potrzebuje i nie znajdzie tańszej...a właściwie troszkę tańsza jest TUTAJ .PC MODDING...WINDOW KIT...i tam jest uszczelka za 18.50. Kiedyś szukałem u siebie ...ale w wiejskim Gorzowie Wlkp nic nie znalazłem... Edytowane 18 Lipca 2005 przez Proxsac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Czyli temat klon...dla leniwych polecam funkcję "szukam" albo zajrzeć 1552370[/snapback] Zaden temat klon, szukałem ale nie znalazłem nic na temat małych uszczelek do cd. To co jest w 4max'ie ma ponad 1,5 cm szerokości i pleksa o grubości 2mm miała by tam za duże luzy, zresztą jakby to wyglądało na cd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 tez mam taki problem a raczej mialem no i stwierdzilem ze ni bedzie uszczelki poniewaz: 1.nie znalazlem takiej 2.naped ma byc na najwyzszej kieszeni no i jesli ta uszczelka by wystawala to by nie wszedl 3.w budzie wytne tak okno ze bedzie widac tylko szybke bez jej koncow czyli w sumie nie mam po co sie meczyc a juz napewno nie kupie uszczelki w takiej cenie ot ...ale w wiejskim Gorzowie Wlkp nic nie znalazłem...przyjedz do szczecina to jest dopiero wiocha w panoramie firm znalazlem 3 sklepy z elektronika z czego 2 to naprawy rtv a 3 to normalny elektronik i w zadnum nie ma potencjometrow 2kOhm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam!!! Potrzebuje Uszczelki z klinem do szyby w ściance w kompie za rozsądną cene tak ok 2metry tej uszczelki. Albo adres strony www na kturej mogę zakupić taką uszczelke . Pomocy !!!!!! Adres email: piotrc00@o2.pl Tel. 509758892 /sms!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 siwy05...moja wiocha jest bardziej wiejska niż twoja :D . Wczoraj w jednym ze sklepów komputerowych poprosiłem o tłumik drgań do wentylatora...a gość do mnie A Co To JEST??...mimo opisów i tłumaczeń niestety nic to nie dało...więc poprostu podziękowałem...a sklep podobno jeden z najlepszych w Gorzowie :D Tak więc sądzę ze u mnie jest "weselej"...a o potencjometr to aż się boję pytać :lol: piotrc00...nie wiem jaka cena jest dla Ciebie rozsądna ale kilka postów wyżej podałem linki do 2 sklepów...to tak gdybyś jednak miał problemy ze wzrokiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 siwy5 już nie potrzebuje :lol: :lol: :lol: :lol: Kupiłem super obudowę z oknem :D :D :D :D PS :? :? Tak naprawdę mam problemy ze wzrokiem :cry: :cry: :cry: Nie widzę na jedno oko :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...