dru8d Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 dobra, już wiem jak zrobie... opcja szukaj jest jednak pomocna, naczytałem sie i wiem co wybrać... mogę sobie pozwolić na Titana D5TB, sądzę że jesli na moim super silencie procek chodził dość stabilnie na FSB 140MHz to tym bardziej na tym będzie ok, wrzuce cooper'a, przesmaruje pastą, ustawie FSB na 150 i będzie super... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 normalnie wymiekam... jeszcze nie zdąrzyłem zamonotwac tego titana, a juz temperatura procka spadła mi o 10oC... wcześniej na idle w sandrze miałem 57oC, teraz 47oC... przy max obciążeniu mam teraz 53oC... a co zrobiłem, zamontowąłem dodatkowy coolerek wewnątrz obudowy zaraz przy tym od procka żeby dał mu troche powietrza... po drugie wyciagnąłem obudowe z pod biurka, była otwarta, ale dopływ powietrza był zamknięty... na dowód mam to, że na fsb 140MHz przeszedł mi 3DMark 2001 co wczesniej było nie do wyobrażenia (zwiecha za każdym razem)... spróbuje stopniwow zwiększac fsb i zobacze, na ile pójdzie stabilnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...