Visual Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Właśnie jestem po pierwszej serii, męczące toto jest :) I dobrze, zahartuję sie B) Brzuch mnie troche boli bo po ostrych treningach jestem (mini-zakwasy w dolnych partiach brzucha). 1 seria po 6 powtórzeń to znaczy że robimy każde ćwicznie po 6 razy tak ? A 2 serie po 6 powtórzeń to że każde ćwiczenie po dwa razy i po 6 razy ? :mellow: (to po tym ćwiczeniu jakiś mam mętlik ;) ) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) a u Ciebie juz widac efekty? 1645163[/snapback] tak widac;] i jestem zdziwiony ze po tak krotkim czasie - tydzien przede mna jeszcze 30 dni treningu;] dopiero teraz brzuszek bedzie mial obciazenie, wiec bedzie spalal wiecej tluszczu a przy tym miesnie szybciej beda rosly i sie wzmacnialy;] @Visual nie wiesz co to znaczy seria? masz 6 rodz cwiczen..... 1 seria wg tabelki to 6xcz nr1 6x cw.nr2 itp az do....6x ćw.6 - to jest jedna seria wiec jak masz zrobic 2 serie? to robisz pierw pierwsza serie a pozniej znow to samo :mur: :mur: :mur: czy to az takie trudne? Edytowane 13 Września 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tak sie tylko zastanawiałem, nie robiłem nigdy ćwiczeń z jakiejs tabelki ;) thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ja byłem już na 14 dniu treningu, lecz niestety dość ostro skieraszowałem sobie plecu i już 9 dni nie ćwicze... Rana cały czas pęka i musze opatrunki zmieniać. Ale wczoraj robiłem pierwsze podejścia do treningu i już nic się nie dzieje. Trochę piecze, ale moża ćwiczyć. Dziś pewnie znów rozpoczne od początku. Troche szkoda tych 2-óch tygodni, ale trzeba przeżyć. A teraz rada dla rozpoczynających. Jedzcie dużo białka, a przed i po treningu zjedzcie łyżkę śmietanki w proszku(zamiast zjadać papki i wydawać na nie majątek ja tak robie, i choć w części daje mi to taki efekt jak Mass XXLe i tym podobne papki :)). Nigdy nie trenujcie zaraz po posiłku. Nie polecam też picia napojów zaraz przed treningiem bo możecie później czyścić dywan/parkiet :). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 i jeszcze jedno pytanie ... jak wy to robicie ? bo ja robie 6razy pierwsze cwiczenie, 6razy drugie tak pokolei. ale dzisiaj sie kapnalem ze to moze chodzic o to zeby zrobic jedna serie nie kladac barkow na ziemi tzn, zeby najpierw ugiac jedna noge, pozniej dwie i tak do konca i dopiero kilka sekund odpoczynku. i tak 6 serii. moze jestem niekumaty ale puki jeszcze nie zaczalem tego na dobre bo dopiero trzeci dzien to wole wiedziec czy dobrze robie czy zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Najpierw pierwsze ćwiczenie 6 razy, potem drugie ćwiczenie 6 razy, 3 ćwiczenie i tak dalej. Barki kładziesz po każdym skłonie, czyli w pierwszym ćwiczeniu kładziesz barki 6 razy, w drugim też 6 razy i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Co z przerwami między ćwiczeniami ? Trzeba robić wszystkie z bata, czy można sobie odsapnąć pomiędzy nimi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Co z przerwami między ćwiczeniami ? Trzeba robić wszystkie z bata, czy można sobie odsapnąć pomiędzy nimi ? 1649244[/snapback] zalecane nie robic zadnych przerw pomiedzy cwiczeniami, a miedzy seriami max 1minuta;] ja czasem odsapne i nastepna serie lece juz po 20-30 sek po skonczeniu poprzedniej, wtedy jest niezly wycisk;] 15 dzien juz za mna:P co najlepsze coraz mniej sie poce podczas cwiczen, latwiej mi to przychodzi:P pozdro i zycze wytrwalosci;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Zapodaj potem jaki masz efekt tych ćwiczeń :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Poprawiłem sobie dzsiaj nastrój :D 83 kg!!!!!!!! ^_^ Ale pod koniec października siłownia, więc napewno waga pójdzie w górę ( oby nie w tłuszczyk :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zapodaj potem jaki masz efekt tych ćwiczeń :twisted: 1649359[/snapback] nie ma sprawy;], wlasnie ide strzelic 3 seryjki na dobre spanie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a ile czasu dziennie zabiera ci wykonanie tych cwiczen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja mam 173 - 175, waże 51 kg, ogólnie nie narzekam. W sumie dużo jem, nie powiem. Choć sądzę, że mam dobrą przemianę materii. Na kondycję nie narzekam, ale mogło by być trochę lepiej, na siłkę nie chodzę, nie mam czasu i chęci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a ile czasu dziennie zabiera ci wykonanie tych cwiczen? 1651863[/snapback] ok 25minut - pozniej im cwiczen wiecej no to dluzej troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a jakie to ćwiczenenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a jakie to ćwiczenenia ? 1653953[/snapback] Czytaj cały temat zamiast zadawać bezsensowne pytania... >>> 6 Weidera <<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zacząłem od dziaj to 6 weidera i mam pytanie jak się odżywaić postanowiłem nie jeśc słodkiego nic i tłuszczu, tylko nabiał jogurty pieczywo, no i oczywiscei nie pić piwa <_< przez jakiś czas. Możecie mi jescze doradzic cos :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zacząłem od dziaj to 6 weidera i mam pytanie jak się odżywaić postanowiłem nie jeśc słodkiego nic i tłuszczu, tylko nabiał jogurty pieczywo, no i oczywiscei nie pić piwa <_< przez jakiś czas. Możecie mi jescze doradzic cos :D :wink: 1656297[/snapback] Poczytaj sobie o odrzywianiu zamin bedziesz coś chciał zmienić, bo juz widze podstawowy błąd wyrzucianie tłuszczu. Tutaj masz wszystko co potrzebne http://www.sfd.pl/temat127853/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 rozumiem, ze chcesz spalic tluszczyk z brzucha ;), wiec przede wszystkim jedz 5-6 razy dziennie i unikaj jedzienia weglowodanow na noc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Kto mnie pobije:P tragedia..... 180cm i 52kg i prawie 19lat... strasznie chude nogi ale mam spore o dziwo bicepsy (jak na ta wage)bo od dziecka cwiczylem/pracowalem fizycznie czesto. W ogole te paremetry sie nei zmienily od 3 lat prawie.. jak mi pomoc...chcialbym z 65kg min do 70-pare bez zadnych sterydow i pochodnych Kolega mi mowil ze gdybym pozedl do odpowiedniego lekarza to by mi przepisal sterydy czy itp(nie weim czy to jego wymysly czy co:P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zielona herbata, pije ktoś :?: Jak smakuje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ja pije zielona troche bardziej cierpka od "normalnej", mi bardzo smakuje :] (zwlaszcza od liptona citrus green i nie mowie o tej butelkowanej, zeby bylo jasne :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ochyda. Ja jak ją piję to z dodatkiem soku z cytryny, albo duszkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) 6W+bieganie+thermal pro heh schudnac bardzo prosto;] ja za to mam inny problem waze 101kg i nadal mi malo:/ no nic trzeba walczyc dalej Edytowane 18 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 6W+bieganie+thermal pro heh schudnac bardzo prosto;] ja za to mam inny problem waze 101kg i nadal mi malo:/ no nic trzeba walczyc dalej 1656480[/snapback] Thermal daje rade ;] Lykam codzienie, az lepiej sie pracuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Thermal daje rade ;] Lykam codzienie, az lepiej sie pracuje :D 1656658[/snapback] A gdzie to się kupuje :blink: i czy jest to w 100 procentach zdrowe i nie zniszczy mi zdrowia, jak to będe brał to musze ćwiczyć cały czas :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 po pierwsze jedz o polowe mniej :) do 1500kj po drugie cwiczenia typu: biegi, brzuszki... i bedzie cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zamierzam sobie kupić to THERAML PRO , i robie tą 6W i nawet nawet czuje jak mnie wszystko boli ale tak ma być. Co do tego praparatu jest cos co powinienemo nim wiedzieć jak go bierzecie i czy w 100% nie zaszkodzi mi i mojemu zdrowiu. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja wole tussipect z apteki ;p niszczy organizm w niewielkim stopniu, a a tanio wychodzi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) tak sobie patrze na to 6 wadera mysle kaszka z mleczkiem [; szybka rozgrzewka i jedziemy pierszy dzien. myslalem ze zdechne :P ale dobra jedziem do 42 dnia ciekawe czy wytrzymam :P znacie jakies przypisy na fajne bycepsy i klate? :P sorry ze sie podpinam ale jeszcze jedno pytanie umie ktos salto w tyl? bo nie moge sie nauczyc tzn teorytycznie wiem cie kiedy i jak ale w powietrzu odruchowo sie prostuje tak zeby spasc na plecy. problem mam taki ze sie boje spasc na glowe jesli nie dokrece salta Edytowane 22 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...