turzol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam tą kartę od paru ładnych miesięcy i nadal nie sprawdziłem co daje wyjście cyfrowe (bo nie mam na czym :) ) No właśnie czy w ogóle słychać różnicę w odtwarzaniu dźwięku poprzez cyfrowe wyjście? Jak na razie podłączoną mam wieże (w standardzie Dolby Pro Logic) ale niestety tylko chinchem więc de facto nie korzysta mi z tego trybu tylko go symuluje.... W takim razie mam pytanko: CZY W OGOLE OPŁACA SIĘ KUPIC ZESTAW 5.1 DO KOMPA Z WEJ.CYFR? Jeżeli tak to jaki, bo z tego co się orientuje to najtańszy będzie Inspire 5700.....bo 5300 ma wej.analogowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Do Audigy Player mam podłączone głośniczki Creative SounWorks Digital 2+1 właśnie przez digital out. Róznica w odtwarzaniu moim zdaniem jest zauważalna, ale zapewne uzależniona od organów słuchowych słuchaczy :)) pozdro afkors :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ale twój zestaw to chyba dwie satelity + subwoofer? Jesteś zadowolony z tego zestawiku? Jak toto gra? i ile kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...