Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o to ze mam sb 24 bit i integre i mam pytanie czy da rade podłaczyc to jakos zeby dzialalo bez jakiegos przxelaczania glosniki 5:1 i mic i słuchawki,byl podobny post ale nikt tam nienapisal jedynie ze mozliwosc taka jest poprzez przelaczanie w panelu sterowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie zadziała, gdyż w większości płyta wyłacza integre zaraz po wykryciu odzielnej karty, a nawet jak nie wyłączy to się syfi (przynajmniej tak było u mnie)

Natomiast 2 zew. karty powinny chyba działać

1555680[/snapback]

:blink:

Ja używam zintegrowanego realteka alc850 (ze słuchawkami do Skype'a) i Audigy2 (cała reszta zastosowań - na wzmacniaczu i głośnikach) i działają bezproblemowo. Można konfigurować programy i gry żeby każda działała z dowolną kartą dźwiękową. Tak więc luz.

Aha. Jak chcesz regulować głośność którejś z kart za pomocą panelu windows'a, trzeba otworzyć w nim Opcje->Właściwości->i tam wybierasz kartę, którą chcesz podregulować.

Edytowane przez piaskoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:

Ja używam zintegrowanego realteka alc850 (ze słuchawkami do Skype'a) i Audigy2 (cała reszta zastosowań - na wzmacniaczu i głośnikach) i działają bezproblemowo. Można konfigurować programy i gry żeby każda działała z dowolną kartą dźwiękową. Tak więc luz.

Aha. Jak chcesz regulować głośność którejś z kart za pomocą panelu windows'a, trzeba otworzyć w nim Opcje->Właściwości->i tam wybierasz kartę, którą chcesz podregulować.

1555895[/snapback]

Edit

Faktycznie działa, cza tylko przełączać w panelu sterowania, heh spoko byłem prawie pewien że integra nie zadziała z Livem, a tu heh

W każdym razie sorki za wprowadzenie w błąd

Edytowane przez EsiuWWW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz w programie który odtwarza wybrać wyjście np w foobar output device jednej karty potem drugiej i powinno działać ;] (oczywiście myuszą być 2 foobary zainstlowane;] ). Moim zdaniem powinno to zadziałać. Choć w tym wypadku nie jestem pewien 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi