revers Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Witam, wreszcie nadeszla ta wiekopomna chwila :D wczoraj mialem 18 a co sie z tym wiaze :>? a to ze dostalem troche kasy, czas na zmiane mojego ukochanego, poczciwego kompa ^^. Do dnia dzisiejszego jechalem na P3 @ Abit. Ale z tego co czytam w necie to AMD bije na glowe Intela. Na kompa [ sama buda ] moge przeznaczyc 2000 zł [ nie wiele ale zawsze cos, niestety nie mam rodzicow bananowcow i niemoga spelniac kazdej zachcianki ] wiec prosze abyscie mi podsuneli jakis config [ komp do grania ! ] a ze AMD to dla mnie egzotyczna platforma to sie zglaszam z tym do was :D [ PS jezeli chodzi o plyte to tylko Abit ] Edytowane 17 Lipca 2005 przez revers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1906 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ja proponuje amd64 + s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...