radwan Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam! Mam następujacy problem: Partycja zapełniła się tworząc sobie prawdopodobnie backupy i teraz nie mozna na nią wejść. Winda proponuje jedynie format twierdzac ze dysk jest niesformatowany. :-| 2 partycja z tego samego dysku działa normalnie. Na zapełniona partycje nijak ni moge sie dostać . Próbowałem przez dos ale nawet dyskietki startowej nie moze wczytać... Znacie jakies programy które pozwola na dostep do dysku??? Jak to ominąć?? :huh: Mam na tej partycji ważne dane i nie chce ich formatować! :cry: Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Testdisk - przeczytaj instrukcję zanim użyjesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Easyrecovery pro :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Easyrecovery pro :>? 1552728[/snapback] ... wymaga posiadania drugiego dysku o zbliżonej pojemności ... i cracka :lol: (w to że pytający kupi tak drogi program - cennik - do odczytania danych z jednego dysku nawet ja nie wierzę :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ... wymaga posiadania drugiego dysku o zbliżonej pojemności ... i cracka :lol: (w to że pytający kupi tak drogi program - 1552844[/snapback] No własnie! :blink: |wszystko ładnie pieknie do momentu kopiowania utraconych plików na 2 dysk. Po prostu kup pełna wersje ,a bedziesz mógł sobie skopiować :angry: Macie jakies inne prpopzcje programów co powiecie o programie testdisk? czy jest trudny w obsłudze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 aTaSerwis ja nie każe mu nic cracować. Chce kupi nie chce nie jego wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Odpaliłem testdiska... O tamtym juz zapomniałem jak zobaczyłem cennik :mellow: Czy testdisk potrafis odzyskiwac tylko zdjecia i filmy??? aTaSerwis mżesz mnie oswiecić?? Skad mam wziac instrukcje do tego programu??? Najlepiej po Polsku of course :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Odpuść sobie ... nie ma instrukcji po polsku, a pytanie "gdzie jest" jak dla mnie świadczy o tym że nie dasz sobie rady z programem. Zanieś dysk do jakiegos wyspecjalizowanego serwisu ... albo poszukaj na forum (było!!!!) ... albo poproś o pomoc kogoś kto się zna (na odległość - niewykonalne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Odpuść sobie ... nie ma instrukcji po polsku, a pytanie "gdzie jest" jak dla mnie świadczy o tym że nie dasz sobie rady z programem. Zanieś dysk do jakiegos wyspecjalizowanego serwisu ... albo poszukaj na forum (było!!!!) ... albo poproś o pomoc kogoś kto się zna (na odległość - niewykonalne). 1553201[/snapback] Posiciagał mi tylko zdjecia i filmy i na dodatek pozmieniał im nazwy... Poradziłem sobie już pierwszym programem tyle ,że pełną wersja :lol: Kochany e-mule :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...