tomek176 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Mam kartę SB Live! 5.1 i stery kX Drivers. Niby mikrofon słysze w głośnikach co mówie, ale w progsach typu Skype nie słychać mnie wcale. Co nie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 musisz się pobawić w zakładce AC97, dokładnie już nie pamiętam co tam było, ale z tego co kojarze to jako input wybierz tam Micro i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Tyle to mam. Jako imput mam Mikrofon i daje mi to tylko tyle, że słyszę się w głośnikach. Nic więcej. Rejestrator dźwięku nic nie nagrywa :( No i taki bajer, ze komp nagrywa chyba w trybie "What U Hear" czyli wszystko co w systemie gra to sobie nagra ... Edytowane 18 Lipca 2005 przez tomek176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 no to przestaw jeszcze nagrywanie na AC97 z WhatUHear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ok wszystko dziala :) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 apropo KX'ów i innych alternatywnych sterowników do kart muzycznych, zna ktoś jakieś sterowniki (alternatywne) do karty Audigy 2 value [9400], niestety kx nie pasują do modelu [9400]. pytam sie oto bo mam problem z oryginalnymi sterami polegający na tym że po ich zainstalowaniu komp sie wyłącza dopiero po 2 min ( bez nich prawie że natychmiast) asus p2b celeron 800 512 mb sdram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 no to przestaw jeszcze nagrywanie na AC97 z WhatUHearEee. :unsure: Mam ten sam problem. Nie mogę znaleźć opcji gdzie to przestawić :oops: :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...