turzol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Bardzo mi się podoba ta klawa i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was ją używa i jakie ma wrażenia. Jak z funkcjonalnością, jak chodzą klawisze (czy są miękkie) itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja mam taką, i uważam, że jest OK. Już dawno nie trafiła mi się tak dobra klawitura. Jedynym małym felerem jest pokrętło głośności, które kiepsko chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Co prawda ja mam podobną, tyle że radiówke, różni się nazwą i nieznacznie wyglądem, ale są baardzo podobne, dlatego szczerze POLECAM ! Nie znajdziesz lepszej na rynku, nawet europejskim. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam Logitrch Elite - bardzo dobra! - wogle logitech robi świetne klawiatury, myszy (o ile mysz może być dobra) i trackbale Osobiście polecam każdą klawiaturke Logitech-a oprucz modeli z małym enterem (dość niewygodne do pracy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja mam mysze logitecha juz od 2 lat i jest wypasiona..Dziala caly czas jak nowka. Teraz zbieram na komplecik ten radiowy,ale troszke on kosztuje. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja mam tą klawiaturkę tylko nie w wersji SE i jest wypasione jednak SE też kupię bo mam już wszystko czarne budę mychę głośniki podkładkę z wyjątkiem klawiatury i monitora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...