hubi_89 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 mam p4 3.0 ghz 800fsb HT s478 kupilem go razem z nowym kompem i niewiem czy to prescott czy northwood pomóżcie mi jak to rozrużnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mozesz sprawdzic programowo - uzyj CPU-Z... ale chwilka szukania w necie wyjasnilaby ci jaki to proc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 w google wpisz sobie cpuz i sciagnij ten program. potem go odpal i poczytaj co masz w okienku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 dzięki zaraz zasse ten programik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 spoxik mam prescott'a :) :-P :D :lol: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mozna bylo w biosie sprawdzic bo pisze ile proc ma cachu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 I sprawdzic czy dziala >3.7GHz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...