xtoff Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam Moj zasilacz zamiera, wiec pilnie potrzebuje zakupic cos na jego miejsce. Jako ze zalup wyskoczyl nagle wiec fundusze mocno ograniczone. na Allegro wypatrzylem Q-TEC 550W Ultra Silencer i prosze kogos kto sie na tym zna zeby sie wypowiedzial czy warto, ew. podal jakas alternatywe w PODOBNEJ cenie. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam, podobnej to znaczy jakiej ?? po ceny nie podałes :mur: moze lepiej jak bys kupil Modecoma 350 GFT ?? bo ten " kukit" to nic specjalnego taki lepszy codegen, ale moge sie mylic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ...ale napisalem :) nie wazne :) chodzi o Modecoma 350 GTF, i nie kukit a " kutik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) cena podobna, czyli do 150zl :) Modecom 350 GTF - jakos nie widze takowych na allegro a ta aukcja o ktorej mowa jest tu. Edytowane 18 Lipca 2005 przez xtoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 550 W za 150 złotych WOW...... za tanio, nie kupuj :D Modecom 350 gtcf to 100 złotych wiec mozesz kupic, do tego co w sigu wystarczy. Ja mam Chieffteca 400W z aktywnym PFC i jestem zadowolony bardzo, a tylko 200 zł ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) ja miałem Q-TEC 500W i nie byl najgorszy oprucz tego że hałaśliwy (podobnie jak 350GTF) i nie obciążałem go nigdy maxymalnie ale napięcia były całkiem stabine, całkiem bo troche sie wahały ale nigdy poza norme ATX... (jak klikniesz na link 9100 to zobaczysz na jakim sprzecie) a do 150zł to bym wybrał Enermax EG365P-VE Moc: 350W coś takiego ... Edytowane 19 Lipca 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...