Gość fredus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Siemka wszytskim! Doradzcie jakis wentyl CICHY!! i wydajny na Radeona 9600 Pro bo ten co mam to z deka głosny jest :-| tylko żeby nie był drogi AHA I ŻEBY NIE BYŁ VGA SILENCER :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Moze warto zmodowac jakis od proca i puscic na wolnych obrotach ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Hmmm zmodowac? no nie wiem wolałbym jakis żeby ładnie pasował mam taki jeden Spire fajny ale dosc drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 A coś takiego: http://mmv.pl/produkty_new/szczegoly.php?i...a&id_produktu=3 . Możesz jeszcze 20 zł droższy wziąć z regulacją obrotów i radiatorami na pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Albo wez tego pentagrama albo blizniaczo podobnego do niego Zalmana na grafike. Jest bardzo wydajny, regulujesz sobie obroty a wersja Al-Cu bedzie akurat. A jak wolisz lepsze odpowadzanie ciepla to wez sobie czyste CU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 9600 Pro praktycznie się nie grzeje nawet jak mu 550MHz na rdzeń zapodać. Mój chodził na 600MHz z standardowym wentlem tylko pasta pod radiatorem na OCZ Ultra 5+ była zmieniona. Kup wentylek 50x50 i przykręć do standardowego radiatora. Powinno śmigać jak złoto a jak ograniczysz obroty to i nawet cichutko będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Najlepszy bedzie pentak XC Al :) tanio i cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ten PENTAGRAM FREEZONE XC-80 Al to cudo ale troche drogie :-| 49 zł.... zapodajcie cos tanszego wiem że trudno ale moze cos sie znajdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 taniej to tylko silencer z proline'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Tak tylko że Silencer to straszne bydle :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...