RAZOR Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Potrzebuję zorganizować wideokonferencję na 2 stanowiskach wewnątrz sici LAN. Poradźcie mi proszę na podstawie własnego doświadczenia , jakie kamery najlepiej się do tego nadają. Priorytetem jest wysoka jakość obrazu, i dobra ekspozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) creative robi dobre kamerki ale tanimi bym ich nie nazwał, ewentualnie logitech. pozatym popatrz sobie po specyfikacjach... Edytowane 19 Lipca 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dzięki kolego juz zamówiłem do testów kilka sztuk Logitech QuickCAM Pro 4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mam kamerki Logitech Quick Cam PRO 4000 i całkiem nieźle się sprawują. Problemem jednak pozostaje sam soft. Potrzebuję program który umożliwi wideokonferencję wewnątrz sieci LAN, ku mojemu zaskoczeniu nie mogę takiego znaleźć. Będę szczerzę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...