Sssaku Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak w temacie do jakiegokolwiek serwera chciałbym się podłączyć pisze mi że "Your IP is curently blacklisted" i co z tym zrobić nie mam firewalla jak on sugeruje mam tylko NODa i Avasta Home edition. CO może być powodem tego jak je odblokować. Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Poczekaj kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Minimum 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Tylko co to da że poczekam?? pisze mi też coś takiego: "Your 4662 port is not reachable. Please review your network config." a kiedyś ściagałem i było OK. poczekam zobaczę. Dalej to samo, do jednego derwera mnie podłączyło i ciągnie cośkoło 130B/s czyli tragedia. i do innych dalej nie chce mnie podłączyć. Co może byćacha nie przechodzi mi tego testu portów przy instalacji Mula, coś tam innego poustawiać?? w Donkeyu mam ten sam numer portu i ładnie idzie z tego a w Mulu niby nie. Edytowane 18 Lipca 2005 przez Sssaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...