Skocz do zawartości
koksiu

Zintegrowana Karta Dzwiekowa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Więc pisze ten temat poniewaz kupilem nowa plyte glowna.Posiada ona zintegrowana karte dzwiekowa , niy wsio ok instaluje jakis sterownik z internetu ale glosu nie mam :/.Kabel myslalem ze rozwalony wiec kupilem nowy ale nic mi to nie dalo.Blagam doradzcie bo chcem se jakichs mp3 posluchac.

Moja plyta glowna to Gigabyte GA-7VASFS.

moze to nie te sterowniki no ale niby po zainstalowaniu nic nie wywala ze znaleziono nie zainstalowanego sprzetu.

Edytowane przez koksiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :)

Sprawdź w biosie czy masz włączoną karte dźwiękową (standardowo na auto), ... ale jak instalujesz bezproblemowo sterowniki to pewnie jest to dobrze ustawione.

Najprawdopodobniej to coś jest z ustawieniami. Jak masz wbudowaną dźwiękówke to napewno masz sterowniki na płytce z driverami do płyty głównej.

Prawdopodobnie masz na pasku zadań (na dole po prawej) ikonke do swojej dźwiękówki. Tam klikając prawym myszki powinieneś mieć wszystkie opcje dotyczące dźwiękówki. Może cośjest wyciszone.

Jak nie to w Panelu sterowania klikaj na ikonce dźwięku lub w w START\WSZYSTKIE PROGRAMY\AKCESORIA\ROZRYWKA\REGULACJA GŁOŚNOŚCI.

Pozdrowionka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi