SonGOku_ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam AthlonaXP 1,7 czyli 1477MHz i mam na titanie zaraz po starcie kompa temp. 61 C. Podkrecilem proca do 1665MHz i temp. jest mniejsza i wynosi zaraz po starcie kompa 57 C. Czy to nie dziwne??? Nie chce zostawic podkreconego proca bo wtedy PCI mam za duze , a jak mam za duze to mi B IV pada. Poradzcie cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 witam Odpowiem pytenim i nie na temat ;).....czy ty czasem nie pykasz w q3?????....bo wydaje mi sie ze kiedyś widziałem na serwach taki nick :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGOku_ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 W Q3 raczej jusz nie. Gram w RTCW i DF:BlackHawkDown Moze ktos cos na temat napisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Na temat: A1700XP+ ma 1466 MHz. A co do temperatury to tak czy siak za duża skoro odrazu po starcie i to przy Titanie. Sprawdziłbym czy dobrze założony, czy jest pasta itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGOku_ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ale czemu jak podkrece to temp. jest wyzsza??? Probowalem jusz chyba 10 razy odkrecalem i podkrecalem i zawsze jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGOku_ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Sorry blad! Ale czemu jak podkrece to temp. jest NIZSZA??? Probowalem jusz chyba 10 razy odkrecalem i podkrecalem i zawsze jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdh Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Miałem ten sam problem z takim procem zaraz po starcie miał 59 stopni pomogła zmiana coolera z titana na wykonanego z miedzi coolmastera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja wrzuciłbym jakis inny cooler i zobaczył czy problem sie powtarza.Wydaje mi sie za titan jest za słaby na taki procek.Kup jakiegos miedziaka dosc tani jest evercool cud 725 i ma dobra wydajnosc http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...&lev_up=&lev=17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 LUDZIE :evil: - nie chodzi o ogolna temp. to i tak sie w najblizszym czasie zmieni na lepsze, ale chodzi o to ze po podkreceniu procka temperatura jest nizsza niz na niepodkreconym :!: Widzialem to na wlasne oczy na FSB 133 temp. 61C, restart kompa - FSB 150 temp. 57C Wszystko mierzone po jakichs 5 minutach w windzie programem SpeedFan, a zreszta w biosie pokazywalo to samo. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...